мой сын на делфи исплевался и не счет его простым))возможно и Делфи,
мой сын на делфи исплевался и не счет его простым))возможно и Делфи,
а дзе пытаць? у каго? для абменаў, так разумею, валоданне замежнай патрабуецца? Якой? Ці залежна ад коаіны? Германія - гэта ж нямецкая будзе, правільна?Девушки, чьи дети на вторых-третьих курсах и кого интересуют обмены. Они есть. Надо спрашивать. Как-то очень плохо афишируются, но попасть реально.
в деканате своего факультета (и туда же подается заявка)а дзе пытаць? у каго?
и сертификат какой-нибудь для подтверждения.для абменаў, так разумею, валоданне замежнай патрабуецца?
:shok: В школе мало было? Кому он нужен...Уточнила, на ПОИТе учат Паскаль, да .
varvarushka, а пар мало - это сколько? Потому что уже почти три года, а у нас все так же много.
Нужно будет взять справку в универе, что является студентом и отдать в бухгалтерию на работу.Раскажыце мне, клск, такое пытанне.
Дачцэ на падачы докаў ва ўнівер параілі будучую дамову на навучанне падпісваць не самой (ёй ужо 18 споўнілася), а заключаць дамову на бацькоў. Маўляў, гэта неяк уплывае на падаткі - нейкія там падатковыя вылікі ідуць, калі дамова на бацькоў, а не на само 18-гадавое дзіцё. Я штосьці не ў тэме. Хтосьці можа паясніць гэты момант?
А гэта адзін з бацькоў льготу па падаходным атрымлівае ці абодва?
Стандартный налоговый вычет предоставляется обоим родителям
сын берет после каждой сессии, но сын ИП, ему в ФСЗН нужна справка после каждой сессии, просто берет в 3 экземплярах."Стандартный налоговый вычет предоставляется обоим родителям"
Выходзіць, трэба браць 2 экз.даведкі з універа? Хто ўжо гэта праходзіў, падкажыце, клск.
І гэта аднойчы на 1-м курсе робіцца, ці штогод новыя даведкі?
У майго тэрмін дзеяньня даведкі паўгадыІ гэта аднойчы на 1-м курсе робіцца, ці штогод новыя даведкі?
это логично, потому что после каждой сессии можно уже стать не студентом -))).У майго тэрмін дзеяньня даведкі паўгады