это точноя бы турагентам эти вопросы не задавала,
я лічыла, што агенцтва гэтым і мае займацца. А менавіта: пытаннем віз пры замове ў агенцтва тура. Адпаведна, і пытанне ім. Да гэтага раза ў нас так і было. Будзь то сямейныя паездкі ці школьныя.я бы турагентам эти вопросы не задавала
Там уже были ваши биометрические данные? Или там не нужны отпечатки?в посольство не ходили.
вось і я не разумею.я вот не пойму, почему вы должны про визу думать покупая тур
гэта выдатна. Мяне тэрмін пад даты паездкі цалкам задавальняе. Пытанне хіба, гэта будзе шэнген, не нацыянальная віза? А то раптам мы ў Андору там пададзімся.)однозначно под тур ребенку дадут испанцы, вопрос только на какой срок
нам рабілі таксама ў Латвійскай амбасадзе. І без асабістай падачы пры наяўнасці адбіткаў пальцаў. Зрабілі за тыдзень.фарумчанка lisnata вунь постам вышэй піша, што ў латвійскай амбасадзе і 60 еўра.
дзякуй. Нічога не разумею.нам рабілі таксама ў Латвійскай амбасадзе
а які там прынцып запісу? толькі па тэлефоне? электроннай рэгістрацыі няма? я не знайшла на сайце.идите в Латвийское посольство, только не тяните с записью.
не памятаеце, там нумар пашпарта трэба? Робім малодшай новы пашпарт, таму, калі ягоныя нумар і серыя будуць патрэбныя, пакуль запісацца не атрымаецца.Скорее всего уже надо записываться.
калі шчыра - не разумею. ВЦ у Беларусі. Якія замежныя пашпарты? Складана тры словы ў ворде падправіць і выкласці ўцямны спіс? Дык там можа і іншыя пункты не такія, як надежыць? І сумы фінансавых гарантый ледзь не ўдвая большыя, чым Латвія пытае. Таксама для Масквы, мяркуючы па ўсім.Ну ВЦ от Московского посольства, поэтому и список такой.
Потому что в Беларуси нет испанского консульства. Как и многих других. Поэтому эти функции либо берет на себя консульство другой страны по договоренности, либо визовый центр как представитель консульства в Москве.Я толькі не разумею, чаму іспанскія візы адкрывае Латвія? Іспанія яе на гэта ўпаўнаважыла? Я не разумею механізм.
Ну вот турагент особой компетентностью отличается, не знает, как ребенку визу сделать. Хочешь сделать хорошо - сделай сам. имхоя вот не пойму, почему вы должны про визу думать покупая тур.