Знает. Там же указывается страна куда едешьЦі яна ведае, што сама ж для Іспаніі іх і робіць? Іспанія пра гэта таксама ведае?
Знает. Там же указывается страна куда едешьЦі яна ведае, што сама ж для Іспаніі іх і робіць? Іспанія пра гэта таксама ведае?
Я тебя не понимаю. Страной назначения будет ИСПАНИЯ, выдана виза Латвией ЗА Испанию. Все прозрачно.што шэнген - ясна. Але на самой візе стаіць краіна, якая выдала. Было цікава, якая краіна стаіць у гэтым выпадку. Так зразумела, што Латвія?
Тут два моманты. Першы - многа ж пішуць, што вось, віза літоўская, а паляцелі ў Іспанію, як жа так. У гэтым выпадку такога няма? Латвіі без розніцы, куды па яе візах лятаюць? Ці яна ведае, што сама ж для Іспаніі іх і робіць? Іспанія пра гэта таксама ведае? Яе не бянтэжыць латвійская віза, па якой у Іспанію прыляцелі?
Проста я думала, што будзе стаяць менавіта іспанская віза (на візе будзе напісана Іспанія).
І другі момант. Агент раіла такі ў іспанскі візавы цэнтр ісці. Маўляў, будзе ў дзіцяці менавіта іспанская віза (шэнген, выдадзены Іспаніяй), а не латвійская, у астатніх - штампы іспанскія, + квіткі і іншыя чэкі захавайце. Наступным разам можаце пры запыце адразу і двухгадовыя іспанскія візы атрымаць. Разумею, што гэта тэарызаванне, і ўсё ж? Ёсць рацыя ў яе словах? Хто як думае?
а я не разумею, што такое "выдадзеная за Іспанію", "выдадзеная Латвіяй" - разумею.Я тебя не понимаю. Страной назначения будет ИСПАНИЯ, выдана виза Латвией ЗА Испанию. Все прозрачно.
адкуль гэта вядома? і дзе пазначана?Страной назначения будет ИСПАНИЯ,
дзе там?Там же указывается страна куда едешь
гэта я зноў жа разумею. Але на візе гэта дзе відаць: у мяне латвійская віза, ці "латвійская віза, выдадзеная за Іспанію"? раз уж нібыта гэта так важна - атрымліваць візу той краіны, куды плануеш вандроўку.Когда страна (Испания в данном случае) не считает нужным иметь консульство в РБ, она заключает договор с Латвией (в данном случае), что Латвийское посольство будет представлять Испанию.
Уже же написали несколько раз.В визе стоит пометка ES. У нас стояло. Или просто в базе у них. Какая разница?адкуль гэта вядома? і дзе пазначана?
от имени Испании. Не могу понять, что тебе непонятно.а я не разумею, што такое "выдадзеная за Іспанію"
а, ну можа і так.Или просто в базе у них.
Если будут сомнения, то тебя попросят подтвердить, что в Чехии ты была - билеты на транспорт, документ из отеля, чеки, выписка с банковской карты и т.п. Но это взрослых касается, думаю, к ребенку никто с этим приставать не будет.Хаця ў гэтым сэнсе мне ўвогуле цікава, як якая-небудзь Чэхія можа ведаць, што людзі ўвогуле да яе прыязджалі па яе візе? Вось у малой чэшская віза. Выездаў два - адзін у Польшчу (маю на ўвазе перасячэнне мяжы, так то яна ў Чэхію ездзіла, так), другі - у Літву (хаця зноў жа і ў Чэхіі ў тую паездку была). Але дзе гэта відаць? )
Так, прошу помощь зала. Готовлю доки в польский ВЦ. Кто знает точно нужна ли справка из банка за деньги или достаточно выписки бесплатной?
специально посмотрела. У нас тоже стоит. Внизу мелким шрифтом)В визе стоит пометка ES. У нас стояло.
достаточно бесплатной, но не выписка из интернет-банкинга, подавалась в конце январяА мне никто не подскажет?
2 года и 1 годMarseе4ka, а до этого на сколько визы были?
2 года и 1 год