у вашай паралелі новая праграма.Скачала учебники,
Неяк у СМІ абмяркоўвалася, што там дадалі, а што выкраслілі. Таму цяперашнія падручнікі за 10 кл вам мала што дадуць. Яшчэ лішняга пачытаеце. )
у вашай паралелі новая праграма.Скачала учебники,
А что в этом страшного?)Яшчэ лішняга пачытаеце. )
На вкус и цвет, Мне война и мир интереснее) не смогла удержаться, соррину, например Мастер и Маргарита будут интереснее Войны и Мира, мне кажется
Нагадала: "Снесём Пушкина с пути мировой революции"У мяне няма ілюзій аб нейкай надзвычайнай абсалютнай каштоўнасці рускай літаратуры і яе прам абавязковага ведання для нармальнага сучаснага чалавека.
Я рада, что способна вызвать у вас такую неподдельную бурную радостьZoryana!!! Божа! колькі лет колькі зім!
А я ўжо думала, вы канчаткова з форума сышлі. )
Але не, усё на месцы. І без перамен. )
Гэта здорава, што ёсць хоць штосьці, што не мяняецца.))))
А русская литература - это уже не каштоўнасць, надо полагать?Я пра рускую музыку нічога не пісала. Яна якраз для мяне абсалютная каштоўнасць.
не ну да, это маме решать, думаю. Ну или самой девочке: не понравилось, - бросить и начать новую из списка)На вкус и цвет, Мне война и мир интереснее) не смогла удержаться, сорри
А русская литература - это уже не каштоўнасць, надо полагать?
Ну да, ну да... Хотя, показательно, конечно... Но я вот, к примеру, яичницу не люблю - а ведь кто-то без нее себе жизни не представляетДля мяне не. Але я не настойваю. Каму каштоўнасць - хай чытае на здароўе. Хоць цалкам, хоць часткамі.