А что тогда в 10-11? Я не помню уже)Так моя сейчас в 9 классе по Истории Беларуси изучает конец 20 столетия. Как раз все изучпт
А что тогда в 10-11? Я не помню уже)Так моя сейчас в 9 классе по Истории Беларуси изучает конец 20 столетия. Как раз все изучпт
Выдохни уже и расслабься. Пару лет в запасе есть )))А что тогда в 10-11? Я не помню уже)
сейчас пишут диктант, раньше тоже было изложениеА сейчас в какой форме сдают русский-белорусский в 9 классе?
Гэта на 2023/24 год перспектыва.Ого. И в аттестат пойдет 9-ый? Блиин
такое может быть??што як твая дачка гісторыю Беларусі не будзе здаваць увогуле?
Гэта было б лагічна.это типа может кто не сдал в 9ом, будет сдавать в 11ом
можа якраз з наступнага года з 9-х класаў і пачнуць навацыі, калі ўвогуле пачнуць. Тады к 2023-2024 яны якраз прыйдуць да 11 кл са здадзенай гісторыяй.Гэта на 2023/24 год перспектыва.
То бок атрымоўваецца, што як твая дачка гісторыю Беларусі не будзе здаваць увогуле? Калі на наступны навучальны год яе ў пераліку экзаменаў за 9 клас яшчэ ня будзе, а ў 2023/24 - ужо ня будзе
По второму?Я зараз глянула падручнік для 10-х класаў па гісторыі РБ. Там зноў гісторыя беларусі са старажытнасці да 18 ст. Па другім коле вывучаюць ці як?
ой, не травіце душу. Я калі чытаю пра курс ва ўніверах "Великая Отечественная война советского народа", проста губляюся ўжо... І гэта ж трэба назву такую прыдумаць... Прам асобны курс, цэлы семестр... Поўны ахтунг...И в универе у всех студентов один семестр история Беларуси.
Этот курс уже очень давно. 15 лет точно. Я даже учебник помню. Толстая серая книга формата А4.ой, не травіце душу. Я калі чытаю пра курс ва ўніверах "Великая Отечественная война советского народа", проста губляюся ўжо... І гэта ж трэба назву такую прыдумаць... Прам асобны курс, цэлы семестр... Поўны ахтунг...
мда... жизненно необходимые знания. хочется рвать и метатьИ нужно было знать, какие танковые бригады куда ехали, сколько там было техники и какой, кто руководил и тд...