BabuschkinHaus
Well-known member
это единственное, что мне удавалось. кроме пресса.і праз казла скакалі
это единственное, что мне удавалось. кроме пресса.і праз казла скакалі
У сэнсе ад настаўніка? Праграма жяк заўседы залежыць усе ад настаўніка..
у нас было нешта накшталт аэробікі, так што і нядрэнна было парухацца..
і там прэс, спіна, і г.д. нічога звышцяжкага..
прыжки в длину, е.. их мать. кроссы, эстафеты, стометровки и мн.др.і там прэс, спіна, і г.д. нічога звышцяжкага..
а я як раз папала на самы вольны час у адукацыі..У сэнсе ад настаўніка? Праграма ж
Аэробіка толькі ў вузе ўжо была дазволеная. А так будзь ласкавы: казёл, праз перакладзіну, канат, кіданне гэтага калічнага мячыка, вар’яцкія кросы, убогія лыжы і іншае-іншае-іншае. Бррррр
ага, еще и с места без разгона прыгали - зачем???? и мы кидали не мячик, а гранату . Кроссы - отдельная нелюбовь, со школьных лет не бегаю ни за автобусом , ни тем более просто так.прыжки в длину
да, и моя детская любовь к бегу была убита на уроке физКультуры.со школьных лет не бегаю ни за автобусом , ни тем более просто так.
а потым траціна насельніцтва лічыць, што сонца вакол зямлі круціцца...А не трэба фізру і іншыя труды ў адзін шэраг з матэмай ставіць. Крыху розныя тэмы ўсё ж. Хаця і матэму для тых, каму не трэба, можна адмяніць. Не бачу праблем)
так выбару і ня будзе, для тых хто жадае, калі на няго няма попыту. як у нас зараз..@GingerBread, і хай сабе на здароўе. Мне не цісне) мне, наадварот, незразумелае жаданне прычыняць абавязковае для ўсіх дабро. Я за выбар. У агульным і цэлым
як заўсёды, праблема ў як вучаць.. што фізра, што астатняе...@GingerBread, вот ниправда! нужна физра. но в абсолютно другом виде: аккуратная, легкая, без всяких нормативов и оценок. в игры поиграть, аэробику поскакать, для Желающих - посоревноваться в чем желают и т.п.
Нінада фізру вучыць. Ёй трэба займацца, у задавальненне пажадана. Музыка, маляванне сюды жяк заўсёды, праблема ў як вучаць.. што фізра, што астатняе...
кто дергает? можно за поведение дергать. можно по любому предмету найти ту область, в которой ты сядешь в лужу, если поискать. А уж те предметы где суждение например восприятие образа главного героя - у каждого свое, вообще можно отлично пройтись. Ну и большой вопрос зачем тобой надо манипулировать? Какая от этого выгода? Навык противостояния манипуляциям может даже поважнее умения бегать на длинные дистанции в жизни пригодиться кстати.Драматично, да. Если у тебя физра - шнурок, за который тебя дергают, чтобы манипульнуть. Раз за мозги не получается).