Школьная беседка - 14

Anelak

Active member
У 1997 я падавала докі на канкрэтны факультэт, канкрэтную сьпецыяльнасьць і потым здавала экзамены.
Ну вот, точно вслепую. Мне такое не нравится. Я не помню, потому что не сдавала экзамены у нас был свой конкурс плюс еще были быллы за олимпиады. Мой брат вроде уже баллы подавал, а может это уже ЦТ было, в 2002? В любом случае нервотрепка еще та.

Solar

Well-known member
Я поступала, когда медалисты при поступлении сдавали только собеседование. Экзамены принимали в 4-5 аудиториях. В одной из них собеседовались только блатные.

Solar

Well-known member
И потом между собой был контрольный вопрос - в какой аудитории сдавал собеседование?))))
601 - все понятно)))

k_ja_ra

Well-known member
Пагугліла, калі ж з’явілася цт.
Першая спасылка па тэме: https://www.sb.by/articles/test-na-znaniya.html
Забаўна чытаць першыя радкі адтуль:
Справедливость — главный критерий Президента в оценке любого дела. В том числе в образовании. И этому критерию полностью соответствует централизованное тестирование как форма вступительных испытаний. Прозрачный и объективный экзамен, который исключает возможность зайти в университет с черного хода. Все решают только знания.

Бач, як рэзка ўсё змянілася за нейкія 2-3 гады 😁

Karkusha

Well-known member
пры гэтым уладальнікі медалёў праходзілі сумоўе за дзень да сканчэння прыёму дакументаў ....
і здавалі шмат дзе 1 іспыт...
у маім 1998 зноў жа) сумоўя ўжо не было. Была магчымасць здаваць адзін прадмет. Калі здаеш першы іспыт на 5-паступаеш, калі меней-здаеш далей экзамены. У мяне было 4,5 (напэўна, гэта была матэматыка), таму я здавала далей рускую і нямецкую мовы. Прайшла па прахадным 14 балаў. Сяброўка мая па паўпрахадным 13,5 прайшла толькі з-за таго, што ў яе памер у дзяцінстве бацька, і яна лічылася ці то сіратой, ці то яшчэ неяк там.

А муж мой паступаў у 1996, і вось у яго сапраўды было толькі сумоўе ў дадтак да залатога медаля.

Танюша_

всё чудесатее и чудесатее
При мне одной девочке так подсказывали дату основания Минска, прям смешно было

GingerBread

Well-known member
У мяне залаты медаль. Ніякіх сумоўяў у мяне не было.
Экзамен я здавала адзін ( матэм, пісьмова) , таму што па ім атрымала 5. Была б іншая адзнака, здавала б астатніх 2
у БДУ было на матэматыку/фізіку і г.д.
і пасля яго заставала 10 месцаў але хлопцы яшчэ паспявалі ў іншыя вну перакінуць дакументы...

а на ўсялякія юрфакі не было... там на першай матэматыке большасць пралятала...

katie-1

Well-known member
А давайте тех, кто крестики ставить умеет, ни слова не говоря.
О да, те, кто набирает 383 из 400, только крестики ставить и умеют) ни знаний, ни способности двух слов связать у них нет

Ellaga

Well-known member
А давайте тех, кто крестики ставить умеет, ни слова не говоря.
А вы сходите один раз, поставьте крестики и поделитесь результатом.
А то вас послушать, то ЦТ - легкая прогулка.

k_ja_ra

Well-known member
А вы сходите один раз, поставьте крестики и поделитесь результатом.
А то вас послушать, то ЦТ - легкая прогулка.
Чэл два гады ў тэме ліцэяў уціраў, якія ўсе тупыя і нейкую няшчасную ўступную матэму не могуць нармальна рашыць, сча будзе два гады ўціраць, што цт на 380+ толькі дурні пішуць, а разумныя вусна ’тварам у твар’ здаюць.

Забейце, пустата гэта, плявузганне бессэнсоўнае...

k_ja_ra

Well-known member
Не ведаю. Я пра яе дзіцёнка панятку не маю, на шчасце. Гэта zavtra пра ўсіх у курсе, тупы не тупы, выпадковы не выпадковы.
Сча во новая тэма, бач, пайшла...
ну хоць форум ажывіўся, і ладна

юлия75

Active member
Есть слухи что будет сдавать русский или белорусский и другой предмет по выбору. В школе. А в догонку пару нужных цт. Но это не точно. Определят и утвердят к концу октября

Эдда

Active member
Есть слухи что будет сдавать русский или белорусский и другой предмет по выбору. В школе. А в догонку пару нужных цт. Но это не точно. Определят и утвердят к концу октября
Т.е. у нынешних выпускников отберут 2 месяца для подготовки. И это, если все таки определятся к концу октября.

Сверху