GingerBread
Well-known member
я стар, я стар, я суперстар... (с)Про МХК и позже было
у мяне яшчэ такога не было.
і здаецца мне што сачыненняў было мала, пры гэтым яно было ўстыпным нават на матэматыку ў БДУ
я стар, я стар, я суперстар... (с)Про МХК и позже было
У меня на истфак было сочинение по билетам по истории. по форме это было не сочинении, но называлось так.я стар, я стар, я суперстар... (с)
і здаецца мне што сачыненняў было мала, пры гэтым яно было ўстыпным нават на матэматыку ў БДУ
ну они же филологи, явно знают все виды письменных выражений мыслину вось. дзе такому вучылі настаўнікаў?
а не філолагі??ну они же филологи, явно знают все виды письменных выражений мысли
а матэматыкі пісалі пра Платона ЛебедзеваУ меня на истфак было сочинение по билетам по истории. по форме это было не сочинении, но называлось так.
Мне кажется, писали реально по многим произведениям.Вам здаецца. Бо гэта бесіла ўсіх і заўжды. Таму і здаецца, што гэта было бясконца
А вы сядзьце і ўзгадайце, што канкрэтна пісалі. І колькі штук наўзгадваеце, цікава
О, вот что бесило конкретно, так это по картинкам. И я даже сейчас помню картину с девочкой-казашкой что ли.@k_ja_ra, вот что я точно помню, что по картине писали, по произведениям писали, а вот херню в духе - космические корабли бораздят коммунистическое будущее - наврядли
Вот. И вступительные были сочинения, да.я стар, я стар, я суперстар... (с)
Она!!
Што тут вучыць?ну вось. дзе такому вучылі настаўнікаў?
Ну вось. Гэта то, што я і хацела высветліць.Моя в 10. Спросила про сочинения, говорит "Ну, писали раза 2-3 за этот год". Вообще мало пишут сочинений по сравнению с моими школьными годами. Моя любит сочинения. Изложения терпеть не может). Не филолог.
бываюць такія людзі? Я думала, такія толькі ў фантазіях настаўнікаў існуюць... ну хоць ім добра тады, напэўна. Моя любит сочинения
еще как! я сочинения обожала, писала на тетрадку 12 листовбываюць такія людзі? Я думала, такія толькі ў фантазіях настаўнікаў існуюць... ну хоць ім добра тады, напэўна
мы много писали сочинений по пройденным произведениям. Требования нашего преподавателя были достаточно высокие: эпиграф, вступление, далее че там по плану, заключение. Минимум 6 страниц только принимала.еще как! я сочинения обожала, писала на тетрадку 12 листов
А почему нет?))) Ну, не всем же физиками-ядерщиками быть.бываюць такія людзі? Я думала, такія толькі ў фантазіях настаўнікаў існуюць... ну хоць ім добра тады, напэўна
Зависит от темыЯ год 10 прыміралася з думкай, што хтосьці любіць вёску і працу ў агародзе) вось менавіта любіць, а не вымушаны.
Зараз буду 10 год уяўляць, як можна любіць пісаць сачыненні. Гэта навіна для мяне, шчыра, я такіх людзей яшчэ жыўцом не бачыла, невідам ненавідзяць/-дзелі ўсе, каго ведаю