Воскресенье вечером Варшавский мост автобус в РБ на всю границу 1,5 часа . Я прифигелаЗдаецца, бачыла яго на мяжы раніцай. Я назад ехала.
А, прачытала ў суседняй тэме, што вы пра Вільню. Я з Варшавы ехала.
Зразумела, што не з маім шчасьцем праходзіць мяжу хутка. Пакуль усё пішуць, што назад усё хуценька, мы замест 9.00 (я на гэта і разьлічвала) прыехалі ў 14.40.
Туды калі ехала, пабаялася таго каоапса, дзе людзі суткамі стаялі, паехала праз Літву. 3 гадзіны спазьненьня прывёз аўтобус
Потому что мы сначала купили билеты, а потом их предъявляли на визу. Так дали визу.@Nadezhda_S, ну это Вы стремно с обра тным-то билетом
мультивиза на пять дней??? Сильно, ничего не скажешь...Польское вестимо. Пять дней, строго под даты поездки. Зато мульти виза
Простояла мама почти 6 часов.оссспади(. им бы еще в посольствах знать, сколько сейчас путь из варшав в мински по времени занимает. в реальности.
С. На самом деле мы и этому очень рады, учитывая теперешнюю обстановку.@Nadezhda_S, а какая категория визы?
Это я спрашивала на следующую поездку, если что. А турвизы Польша в исключительных случаях все же выдает. У мамы интервью в посольстве в Варшаве.3 тыдні назад Nadezhda_S толькі пытала, якую візу можна ў МІнску зрабіць. А сёння чалавек па выданай візе ўжо ў Польшчы, пры тым, што турвізы Польшча зараз у прынцыпе не выдае.
Па-мойму фанатастычны вынік, варты кнігі рэкордаў гінеса