тюша,можна я нее буду флудзілку і інш галінкі чытаць?)))
Хаця мяне забіў неяк такі факт. Ёсць у нас паліклініка для дэпутатаў. Там ёсць платныя паслугі (і мужава фірма аплочвае гэтыя паслугі сваім супрацоўнікам). Дык вось платныя паслугі ў любой паліклініке - гэта цябе без чаргі правядуць у кабінет па папярэдняму запісу (то бок ты тэл і з табой узгадняюць час, калі табе прыйсці). Дык менавіта ў гэтай дэпутатскай паліклініке нейкая цётачка падняла "гав": "ааа, я тут столькіііі сяджу! Ды я на Вас, дзеля вас неблагадарных працую! А вы яшчэ і без чаргіііі!"
карацей, я не згодна толькі з тваім "апошнім вінаватым"))
мне падаецца тут ужо агульны ўзровень культуры)) Я такое магу назіраць і пры пасадке на маршруткі, некаторыя чыста з нахабствам без чаргі лезуць.. але я яшчэ з ружовымі акулярамі, і спадзяюся, іх меншасць..МНЕ это было унизительно...
Хаця мяне забіў неяк такі факт. Ёсць у нас паліклініка для дэпутатаў. Там ёсць платныя паслугі (і мужава фірма аплочвае гэтыя паслугі сваім супрацоўнікам). Дык вось платныя паслугі ў любой паліклініке - гэта цябе без чаргі правядуць у кабінет па папярэдняму запісу (то бок ты тэл і з табой узгадняюць час, калі табе прыйсці). Дык менавіта ў гэтай дэпутатскай паліклініке нейкая цётачка падняла "гав": "ааа, я тут столькіііі сяджу! Ды я на Вас, дзеля вас неблагадарных працую! А вы яшчэ і без чаргіііі!"
карацей, я не згодна толькі з тваім "апошнім вінаватым"))
Па мне вінаватая не бабка, якая з неба гэта ўзяла)) А пачатковы штуршок - абмежаванне валюты для юр асобаў(якое і выклікала той ажыатаж, што загнала сітуацыю яшчэ ў большую дупу). Тое абмежаванне валюты з галавы нехта выдумаў?? Ці гэта ўсё ж такі вынік той эканамічнай ... опы..тоже искусственно созданный ажиотаж... одна бабка сказала - все ринулись скупать валюту...