Едзем у Славакію. Праз Польшчу, адпаведна. Які беларуска-польскі пераход карыстаецца найменшай папулярнасцю, у сэнсе дзе менш за ўсё машын?
я в конце апреля ехала в час пик в ВС вечером через Брест. Не поверите, были одни!а в будни и в Бресте нормально.
Я яшчэ нічога не браніравала, але хочам на некалькі дзён недзе ў гарах (ці каля гор?) спыніцца, ну і ў Браціславу абавязкова.А куда в Словакию? мы в июле туда собираемся)))
чытала, што там дарога зусім фіговая. Вузенькая, па бясконцых населеных пунктах. Што нібыта ёсць сэнс ехаць на гэты пераход толькі калі на астатніх істотныя чэргі. Бо іначай час, што выйграеш на мяжы, згубіш на дарозе. Гэта са слоў. Самі не ездзілі.На Песчатке редко очереди
как-то простояли там 5 часов, но это был сезон - зимние каникулы.там совсем нет очередей?
да!чытала, што там дарога зусім фіговая. Вузенькая, па бясконцых населеных пунктах.
Я например, предпочитаю дольше ехать, только не дольше стоять))))Бо іначай час, што выйграеш на мяжы, згубіш на дарозе.
конце апреля ехала в час пик в ВС вечером через Брест. Не поверите, были одни!
Гэта так.)Я например, предпочитаю дольше ехать, только не дольше стоять))))
усяго?простояли часов 6 всего лишь
ой, мы в ВС постоянно на очереди ранее натыкалисьв воскресенье поверю))), в субботу не поверила бы)))
нет, кошмар - это 12Ой, не, гэта ж проста кашмар нейкі.((((
ну это мы на въезд на красный канал, там в субботу редко меньше 4х простоишь вечеромА шэсць - мне кепска ад адной толькі думкі, а ўжо столькі стаяць.
Па слядах расповедаў адной нашай фарумчанкі.)