вот думаю, покупать 1 багаж или все же обойтись ручной кладью...з багажом?
КМ, S2 это разный тип электричек?КМ кожную гадзіну, ехаць 20 хв; S2
Так. Розныя перавозчыкі.КМ, S2 это разный тип электричек?
нет, если самолет не опоздает. часа должно хватить.Спасибо вам. 2 часа 20 минут между самолетом и поездом это совсем стремно?
О, мінсктранс, сапраўды.)))) Галаву зламала, як гэта па-чалавецку назваць.)минтрансовские
квіткі прапануюцца.с 2015-11-30 по 2015-12-13
Маеш на ўвазе з некалькімі перасадкамі? Баюся. гэта гемар.Варыянт набыцьця квітка на цягнік з разбіўкай па Брэсту разглядаецца?
А ёсць сэнс? Я проста не вельмі разумею, у чым цымус паездкі праз Вільню?Яшчэ можна разгледзіць варыянт праз Вільню (з Вільні аўтобусам).
як варыянт - забраніраваць квіткі "туды", а выкупаць, як будуць дасяжныя квіткі "назад".Дзяўчаты, гляджу ў мінсктранса "туды-назад" кошт 720 тыс. Дык а як туды-назад купіць, калі прадаюць толькі за 30 дзён? Чакаць, пакуль будзе 30 дзён да даты ад'езда?
з адной.Маеш на ўвазе з некалькімі перасадкамі? Баюся. гэта гемар.
ты прасіла варыянты))А ёсць сэнс? Я проста не вельмі разумею, у чым цымус паездкі праз Вільню?
ні ў чым.А ў чым розніца з мінсктрансам?
Минтранс - наша считай госконтора. но заграницу гоняют приличные автобуса. эколайн крупная международная контора. вполне могут дать скидки у вас даты не ходовые. едьте, что вам больше по времени подходитА ў чым розніца паміж экалайнам і мінсктрансам?
То бок чым-небудзь да Берасця, а потым Берасце-Варшава? Дык хрэн за рэдзьку не саладзейшы. 750 000 ад Берасця. Гэта лепей, чым 1 200 000, безумоўна, але горш, чым 400.))))з адной.
на наш цана тая ж.але і цягнік быў наш, а не маскоўскі.
Людзі, а падкажыце недасведчанай, а як браніраваць квіткі на рэйсы мінсктранса? Толькі па тэлефоне? Праз інтэрнет ніяк? (я на сайце нічога пра інтэрнет-браніраванне не знайшла)забраніраваць квіткі "туды"
Менавіта такі фінт я ніколі не рабіла.А можна браніраваць у Мінску квіткі з Берасця? Ад Берасця ў Варшаву і назад?
Да., што опцыя "туды-назад" працуе толькі тады, калі ты купляеш квіткі на адзін і той да рэйс, так?