Пушысцік, твая Аліса ну проста як з казкі!
Інолка, трымайся! Здароўя Роміку!
А мы сёння ўпершыню выехалі на машыне ў горад. Я ў гінекалогію сваю на прыём - мне сказалі, што падчас кесарава ў мяне выдалілі два сасуды ў матцы, была вялікая страта крыві, стаяла пытанне пра выдаленне маткі, ўрачы нібыта папацелі, але выратавалі маю матку. Самае галоўнае, што мне ніхто нічога пра гэта не казаў, я думала, што 2,5 сутак у рэанімацыі я правалялася, каб збіць ціск і выгнаць бялок з мачы, а мне, аказваецца, рабілі пераліванне крыві. Самае галоўнае, што падчас аперацыі я ж была ў свядомасці, а ўрачы нічога такога страшнага не каментавалі, усё было штатна, і аперацыя прайшла даволі хутка. Яшчэ больш ўдзячная я ўрачам шасцёркі - за іх этыку.
А вось у гінекалогію я паперлася без падзякі - гэта ж нібыта яны выклікалі хуткую і выратавалі мне і дачцэ жыццё. Карацей, акушэрка мне празрыста намякнула, якая я няўдзячная.
Ну а пасля мы паехалі ў пашпартны стол, зарэгістравалі Ульяну Аляксандраўну, а пасьля ў Баюшку заехалі, набылі шапачку на ветранае надвор'е, а то з нашых мы павырасталі. Ну не стамляюся дзівіцца коштам - 75 тыш за міліпусечную шапачку - гэта нармальна??? Мы, праўда, выбралі за 35))
Малышка ўжо паўгадзіны ляжыць і ўтыкае на мабіль))) Дарэчы, сёння мучыліся-мучыліся, а так і не сабрал аналіз мачы - усё з мочыпрыёмніка павыцякала(( А так доўга чакалі.
Дарэчы, мая кроха вельмі часта растапырвае пальцы на ножках, ну, вялікі палец на сябе цягне. А як у вас? Непакоюся, каб не гіпертонус які...
І яшчэ, сёння я сябе млосна адчуваю, нібыта нешта ня тое зьела - слабасць, доўга не магла сагрэцца ў двух шкарпэтках пад пледам, але тэмпы няма, жывот неяк круціць, у прыбіральню ганяе - па ўсіх прыкметах атручанне. Муж кажа, у яго таксама. Ня ведаю, што мы такое елі. Учора пельмені, аладкі, смятану, суп. Сёння я ела тварог свежы, аладкі. Самае галоўнае, як гэта можа адбіцца на самаадчуванні Ульянкі?