Весенние дракоши 2012. Архив

Статус
В этой теме нельзя размещать новые ответы.

StarZ

New member
После второго опять ОР в течении 30 секунд и все. После она довольная как СЛОН рассматривала себя в зеркале и задавала кучу вопросов
отважная девченка!

Ура, мы выписываемся, билирубин 104)))))
поздравляю!!!

Caty

New member
а моё чудо дрыхнет с двух часов,хорошо я его на улице укачала)))

ku_palinka

Active member
Пушысцік, твая Аліса ну проста як з казкі!
Інолка, трымайся! Здароўя Роміку!

А мы сёння ўпершыню выехалі на машыне ў горад. Я ў гінекалогію сваю на прыём - мне сказалі, што падчас кесарава ў мяне выдалілі два сасуды ў матцы, была вялікая страта крыві, стаяла пытанне пра выдаленне маткі, ўрачы нібыта папацелі, але выратавалі маю матку. Самае галоўнае, што мне ніхто нічога пра гэта не казаў, я думала, што 2,5 сутак у рэанімацыі я правалялася, каб збіць ціск і выгнаць бялок з мачы, а мне, аказваецца, рабілі пераліванне крыві. Самае галоўнае, што падчас аперацыі я ж была ў свядомасці, а ўрачы нічога такога страшнага не каментавалі, усё было штатна, і аперацыя прайшла даволі хутка. Яшчэ больш ўдзячная я ўрачам шасцёркі - за іх этыку.

А вось у гінекалогію я паперлася без падзякі - гэта ж нібыта яны выклікалі хуткую і выратавалі мне і дачцэ жыццё. Карацей, акушэрка мне празрыста намякнула, якая я няўдзячная.

Ну а пасля мы паехалі ў пашпартны стол, зарэгістравалі Ульяну Аляксандраўну, а пасьля ў Баюшку заехалі, набылі шапачку на ветранае надвор'е, а то з нашых мы павырасталі. Ну не стамляюся дзівіцца коштам - 75 тыш за міліпусечную шапачку - гэта нармальна??? Мы, праўда, выбралі за 35))

Малышка ўжо паўгадзіны ляжыць і ўтыкае на мабіль))) Дарэчы, сёння мучыліся-мучыліся, а так і не сабрал аналіз мачы - усё з мочыпрыёмніка павыцякала(( А так доўга чакалі.

Дарэчы, мая кроха вельмі часта растапырвае пальцы на ножках, ну, вялікі палец на сябе цягне. А як у вас? Непакоюся, каб не гіпертонус які...

І яшчэ, сёння я сябе млосна адчуваю, нібыта нешта ня тое зьела - слабасць, доўга не магла сагрэцца ў двух шкарпэтках пад пледам, але тэмпы няма, жывот неяк круціць, у прыбіральню ганяе - па ўсіх прыкметах атручанне. Муж кажа, у яго таксама. Ня ведаю, што мы такое елі. Учора пельмені, аладкі, смятану, суп. Сёння я ела тварог свежы, аладкі. Самае галоўнае, як гэта можа адбіцца на самаадчуванні Ульянкі?

Mehda

New member
А мы сёння ўпершыню выехалі на машыне ў горад. Я ў гінекалогію сваю на прыём - мне сказалі, што падчас кесарава ў мяне выдалілі два сасуды ў матцы, была вялікая страта крыві, стаяла пытанне пра выдаленне маткі, ўрачы нібыта папацелі, але выратавалі маю матку. Самае галоўнае, што мне ніхто нічога пра гэта не казаў, я думала, што 2,5 сутак у рэанімацыі я правалялася, каб збіць ціск і выгнаць бялок з мачы, а мне, аказваецца, рабілі пераліванне крыві. Самае галоўнае, што падчас аперацыі я ж была ў свядомасці, а ўрачы нічога такога страшнага не каментавалі, усё было штатна, і аперацыя прайшла даволі хутка. Яшчэ больш ўдзячная я ўрачам шасцёркі - за іх этыку.
ММММММда!

І яшчэ, сёння я сябе млосна адчуваю
Здоровья тебе.

Пушистик-Акулов

потусторонняя
Инолка, держитесь! и выздоравливайте поскорее!
я свечки эфералган ставила ри темпе. сиропы в Стасю не залить было
MyFlower, вредина! я ж помню, какой он вкуснющий.
ku_palinka, я в шоке..... тебе очень повезло с бригадой, ничего не скажешь! здоровья тебе крепкого-крепкого!

видела сегодня мельком нашу Люду rootmila. замечательно выглядите, мамочка ;)

rootmila

New member
замечательно выглядите, мамочка
это вы красотки! особенно Алиска, вживую настоящая принцесса!

ku_palinka, выпей угля активированного, он всю гадость абсорбирует и малышке ничего не будет.

Изюминка, как детки? В баню выберешься?

Инолка, держитесь
без паники! выздоравливайте.

а мы наконец-то зарегистрировали Адельку к мужу в общагу. оказывается, когда звонят "сверху", то все можно. что у нас за страна такая!!!!! все только через знакомых.

Irys

Отличница
Девочки 38,4....:cray::cray::cray:((((((((((((((((
Может кто знает сироп или свечи чтоб эффективнее и надолго сбивало?
Инолка, держитесь там и поправляйтесь скорее! Понимаю, переживательно за малышика, но температура эта не сильно высокая. Имхо, если лапки не холодные у зайца твоего, то просто грудь-грудь-грудь давай, может? А то сбивать темпу - вероятно, затягивать выздоровление. Но главное, конечно, смотри по его самочувствию и своей материнской интуиции.

ku_palinka,поправляйтесь тож! рассказ твой впечатлил ага...

Изюминка

Active member
ku_palinka, ничего себе, сколько ты про себя узнала! А чего тебе сосуды удаляли и как это в будущем скажется? У вас может и ротовирус быть. Пейте больше

ku_palinka

Active member
Изюминка, Ня ведаю, чаму сасуды выдалялі, відаць, кроваснабжэнне было кепскае, таму і ў дзіцяці кіслароднае галаданне. Але дзе ж я цяпер праўду дазнаюся. Дзякуй Богу, мы здаровыя, і ў нас ёсць патэнцыйная магчымасць яшчэ мець дзетак))

Толькі што ўпершыню адправіла Ульянку са свякроўю гуляць. Супярэчлівыя адчуванні. Аднойчы мужа вось так з вазочкам пакінула гуляць, калі да знаёмых хадзіла ў душ (хвілін на 20-30), бо ў нас ваду адключылі, дык было неяк спакайней, хоць ён пазваніў і сказаў, што дзіця разравелася і яны ідуць дадому. А тут неяк трывожна. Яна будзе яе кутаць, але сёння сапраўды халодна, таму гэта не зашкодзіць. Чаго хвалююся, не зразумела. Відаць, проста далёка ад дачкі мне няўтульна))

Aphina

New member
ku_palinka, ничего себе... но главное, что сейчас у вас все хорошо!

tanyusha14f, закачивай фотки, интересно на твоих деток посмотреть, тем более ни разу не видела:)

я вот впечатлилась рассказом Myflower, про фотки и плохое самочувствие ребенка...как-то страшно стало...неужели могут сглазить и правда...

Нисташка

щебечу по-турецки
Відаць, проста далёка ад дачкі мне няўтульна))
Пока так, наверное) Очень тебя понимаю.
Поправляйся!

Девочки, какими одноразовыми прокладками для груди вы пользуетесь? Посоветуйте хорошие :)

Изюминка

Active member
ku_palinka, прости за любопытство, у тебя же беременность нормально проходила, гестоз в последнюю неделю появился?

Одна девушка из темки моей старшей проводит вот такое мероприятие, мне кажется, это интересно http://www.odnoklassniki.ru/event/1015990172

Mehda

New member
Последнее редактирование:

Jennie

New member
усё з мочыпрыёмніка павыцякала(( А так доўга чакалі.

Попробуй сразу в баночку собрать. Я 2 раза собирала в мочесборник (ничего не вытекало, но анализы плохие были, видимо попадало что-то туда). Третий раз плюнула и собрала сразу в баночку. И быстро, и результат сразу хороший стал.
Ну и поправляйся скорее!

Ladydi

В волшебном кружении
Сочувствую, страсти то какие ты пишишь. Здоровья тебе и твоей матке.
П.С. слышала про славянскую гимнастику? Помогает очень женским органам.

Девочки, какими одноразовыми прокладками для груди вы пользуетесь? Посоветуйте хорошие
у меня с прошлых лет, кажется авент. Только это многоразовые. Одноразовые мне совсем не подошли. А в мазакэа одноразовые неплохие.

И сейчас какой-то вирус ходит, с высокой темпой и животом больным, у кого рвота, у кого понос. Моя старьшенькая вчера свалилась с 39ю, едва я свойлактстаз одолела. У меня пошла 3я бессонная ночь, но держусь на адренанлине.

Jennie

New member
я вот впечатлилась рассказом Myflower, про фотки и плохое самочувствие ребенка...как-то страшно стало...неужели могут сглазить и правда...

Я не сильно во все это время, хотя мама меня уговаривает постоянно, что такое вполне возможно (она сама не особо суеверная, но говорит всегда, что люди разные и некоторые, даже нехотя, могут сглазить). Короче, я решила, пока Машка совсем маленькая, никуда фотки не выкладывать. Особенно в социальные сети, где помимо знакомых людей, еще и куча непонятно кого поглазеть может (меня, например, постоянно удивляют тонны оценок на одноклассниках от совершенно непонятных посторонних людей)

Статус
В этой теме нельзя размещать новые ответы.
Сверху