Если отель захочет проверить наличие средств на карте, а их не будет, бронь могут отменить.Да, лучше указывать карту на которой практически нет денег.
звоните в свой банк, если вам нужны эти деньги сейчас.от брони отказалась...а деньги до сих недоступны....
Спачатку букінг (калі праз яго браніравалі) прышле паведамленьне кшталту "у вас праблемы з картай, памяняйце яе на іншую".Если отель захочет проверить наличие средств на карте, а их не будет, бронь могут отменить.
ну гэта даА калі гатэляў некалькі, і высвятліцца гэта ўжо ў працэсе падарожжа, а мэйлы па 10 разоў на дзень чытаць няма часу і жадання...
звычайна з-за гэтага:Калі бронь не ліпавая, то не бачу сэнсу даваць картку без грошай.
когда отель блокирует деньги за день-два до заселения - уговорить их потом снять блокировку или взять заблокированные деньги в счет оплаты за номер очень и очень непросто и удается не всегда.
не, я нічога не прапаную))katia-ka, і што ты прапануеш? Калі гатэль, які табе патрэбны, схоча заблакіраваць грошы, то ён гэта альбо зробіць, альбо адменіць бронь. Кажуць, выйсце ў тым, каб браніраваць на крэдытку, але ў мяне яе няма.
Таксама не люблю. Таму, па магчымасці, расплочваюся за гатэль пры засяленні. І асабіста ў мяне за некалькі дзён нічога не блакіравалі - альбо адразу пры браніраванні, альбо ўжо на месцы.Проста я, пры сваіх крайне абмежаваных фінансах, вельмі не люблю такі варыянт і стараюся яго пазьбягаць.
Мы даже ездили в банк) работник снял копию с отказа (распечатки) я написала заявление, но пока, прошла неделя, деньги не разблокированы...звоните в свой банк, если вам нужны эти деньги сейчас.
вроде как выпускают, но с пломбировкой бензобака, если на одной и той же машине, кто-то писал ужевыпустят чаще 8 дней через любую границу
поездом без ночевки сейчас нереально что-то успеть- поездом