Как только исполнится 13. Я сама этот вопрос месяц назад полностью узнала.І за які тэрмін да 14 год яго ўжо можна афармляць?
Как только исполнится 13. Я сама этот вопрос месяц назад полностью узнала.І за які тэрмін да 14 год яго ўжо можна афармляць?
по польски VAT это НДС, то же самое, что такс фришто такое "ват"
является основание для получения (в минске минимум годовой) польской визы "за покупками"нашто ён патрэбны
обычно да (бывают визы с ограничением действия, но поляки за этим не замечены)ці з'яўляецца польская віза шэнгенскай
спісам дакументаў
тогда делайте литовскую, больше шансов на годовую. от поляков без ватов вы получите максимум полгода (это в минске, в бресте могут и однакратку влепить)п.с. У "анамнезе" толькі літоўскія візы - некалькі аднакратных і адна гадавая мульці
ну вось у мяне зараз на руках паперы на зварот такс фрі. Праштампаваныя на мяжы, усё як мае быць, яшчэ проста не дайшла да банка. Гэта яно? І чэк за знятыя апартаменты ў Любліне. На адзін дзень, праўда. З іншых гарадоў ужо павыкідвала дарогай. Мне ёсць сэнс з гэтымі паперамі што-небудзь рабіць? Яны мне могуць пры атрыманні польскай візы неяк дапамагчы?по польски VAT это НДС, то же самое, что такс фри
Мэта паездак - турызм. А як будзе называцца віза, мне ў прынцыпе без розніцы.зависит от цели визы,
Баюся, літоўцы пакрыўдзяцца. І потым болей візу не дадуць. Я не моцны яздок за мяжу. Крамы мяне не цікавяць, а з турыстычнымі мэтамі болей чым раз у год і не атрымліваецца. Я і так па гадавым літоўскім мульціку ў саму Літву толькі аднойчы выехала.) Літоўцы гэта неяк улічваюць, не ведаеце? Наступны раз, як папрашу візу, аднакратную замест гадавой не дадуць?тогда делайте литовскую, больше шансов на годовую. от поляков без ватов вы получите максимум полгода (это в минске, в бресте могут и однакратку влепить)
ну я ж у Польшчу планую.) Як законапаслухмяны грамадзянін маю аформіць польскую візу, а не літоўскую, правільна?а навошта вам - маючым ў анамнезе літоўскі мульт - ісьці за польскай візай?
я прабачаюся за свой тупізм, я сапраўды не ў тэме, але на іх напісана такс фрі. Гэта адно і тое ж, што і ват, ці не?паперы на зварот ват з польскай крамы?
Чаму?А венгры ўляпілі адмову
Як думаеш, мая літоўская добрая?Таму я за то, каб ісьці ў лаяльную амбасаду, у якой ты маеш добрую візавую гісторыю. Калі няма ніякіх іншых асабістых фактараў, якія ўплываюць на рашэньне.
Ага. То бок перад тым, як здаць стары пашпарт, ёсць сэнс візы адксерыць, так? А раптам прыдадуцца?Ксеракопіі былых віз вам ў дапамогу
можна і зараз, так. У малодшай усё адно будзе толькі да 14 год дзейны, а змену пашпарта у 45 ужо ж скасавалі.) Так што тут можна не прывязвацца. Твая праўда.) Можна і не чакаць вясны.)я б зараз мяняла.
гэта само сабой. )Адзіны нюанс -твая старэйшая дачка, пачакала б яе 13-годдзя.
если из польского магазина, то записывайтесь в польский визовый центр и будет вам год "на закупы"ну вось у мяне зараз на руках паперы на зварот такс фрі. Праштампаваныя на мяжы, усё як мае быць, яшчэ проста не дайшла да банка
ксерокопию старого, незавереннаяБудзе чысты пашпарт? Што гэта за сабой цягне?
более того. ты можешь написать заявление и вообще оставить себе старый паспорт. его проштампуют весь, что он аннулирован и оставят тебе. заявление я писала, когда забирала новые паспорта.Ага. То бок перад тым, як здаць стары пашпарт, ёсць сэнс візы адксерыць, так? А раптам прыдадуцца?
З польскага. А сума пакупкі мае якое-небудзь значэнне?если из польского магазина, то записывайтесь в польский визовый центр и будет вам год "на закупы"
если из польского магазина, то записывайтесь в польский визовый центр и будет вам год "на закупы"
гэта ад крамы залежыць. Напэўна, у сярэднім, паўгода.І колькі часу дзейныя гэтыя дакументы?