Просто у тебя не было уточнения, что под оплатой за рубежом ты имеешь ввиду оплату онлайн из РБ. Для меня оплата картой за рубежом - это приехать "взаграницы" и оплачивать картой покупки)В Приоре абы что - нельзя оплачивать за рубежом.
Просто у тебя не было уточнения, что под оплатой за рубежом ты имеешь ввиду оплату онлайн из РБ. Для меня оплата картой за рубежом - это приехать "взаграницы" и оплачивать картой покупки)В Приоре абы что - нельзя оплачивать за рубежом.
ерип вообще в последнее время то глючит, то ложится. похерилась система платежей за платные кружки в нашей гимназии, будут делать по-новому, менять лицевые счета. с карты белгазпрома на "оплати" деньги могут идти 5-30 мин. на днях муж не мог перевести через ерип вообще с одной на другую карту, выдавало "ваши карты заблокированы", потом ошибки системные, потом все-таки отмерло и заработало. поэтому не удивлюсь, что в настоящее время может и 2 дня.А колькі часу ідуць грошы на карту Беларусьбанка пры пераводзе праз ЕРІП? Мне ў інтэрнет-банкінгу піша, што залічэнне толькі на наступны дзень пасля 18.00? 2 дні, такім чынам, грошы ідуць? Ого. Ніколі ББ не карысталася, дык не ў тэме...
ды паўсюль прыходзяць імгненна, ну ці цягам некалькіх хвілін. А тут 2 дні. Адчуваю, так і Мір у іх будзе працаваць, як усё асттаняе. Але варыянтаў не так і многа. У іх хоць карта бясплатная. Выкінуць, калі іншы варыянт уцямны знойдзецца, дый усё.У меня с беливнвест на добрабыт и обратно через ЕРИП приходят мгновенно.
Обычный белкарт работает только на территории Беларуси. Белкарт-Мир - работает в 12 странах мира, где есть российская платежная система Мир. На карте должна быть указана платежная система.як адрозніць проста белкарт ад белкарт
господи....все кончается в этой стране...У бгпб загатоўкі карт юніон пей, за 10 руб каторыя, скончыліся. Засталіся толькі яны ж преміум за 135 руб
на карцінках гэтых картак, што на сайтах банкаў, не відаць Мір нідзе. Толькі белкарт, у тым і рэч. Але мне тут падказваюць, што Мір напісана на адваротным баку, якога на карцінках не відаць.На картах любого банка написана какая система расчета:Visa, MasterCard, Мир и тд
дык ажыятажны раптоўны попыт. Месяц таму яны дарма нікому не трэба былі, гэтыя юніон пэі. Ніхто ж не думаў пра такоЭ. Таму ў прынцыпе чакана.господи....все кончается в этой стране...
Да, почему то сзади написано.што Мір напісана на адваротным баку
какого банка?на расейскі Мір
Па шчырасці не ўдакладняла. Так разумею, што любога. Трэба толькі падключыць функцыю перавода па тэлефоне.какого банка?
Любога банка, калі ў яго няма нейкіх сваіх уласных абмежаванняў.Па шчырасці не ўдакладняла. Так разумею, што любога. Трэба толькі падключыць функцыю перавода па тэлефоне.