Беларусь - Позитив

Злополезная

Active member
Минск вошел в двадцатку самых спортивных городов мира
Читать полностью: http://sport.tut.by/news/aboutsport/520060.html

Каким Могилев будет к 2020 году
Читать полностью: http://news.tut.by/society/519978.html

katia-ka

Kitoks Pasaulis
Кхм... Пані, хто там хацеў паслухаць Вольскага і іншых выдатных музыкаў у Мінску? Дый - не пабаюся гэтага слова - у Prime Hall :)
Спадзяюся, усё будзе добра і нашыя жаданьні спраўдзяцца 24 лютага.
Народны альбом

Женщина дождя

Well-known member
katia-ka, Я только хотела написать - я иду, бегу вприпрыжку :) Если узнаешь когда начнут билеты продавать - маякни мне в личку - я думаю их раз разметут за 5 минут:)

имя-как-имя

Well-known member
katia-ka, Я только хотела написать - я иду, бегу вприпрыжку :) Если узнаешь когда начнут билеты продавать - маякни мне в личку - я думаю их раз разметут за 5 минут:)

С ФБ:

От 20 руб. - края секторов; до 60 руб. - центр; танцпол 35. В продаже завтра на ticketpro.by и kvitki.by

Злополезная

Active member
Прафесійная онлайн-трансляцыя з канцэрту Лявона Вольскага ў Вільні! Спецыяльна для нашых гледачоў у інтэрнэце!

Такое нельга прапусціць! :)

У гэтую суботу ў Лявон Вольскі прэзентуе ў Вільні «Псіхасаматыку» – альбом, прысвечаны «тым, хто застаўся ў шэрагу і ты, хто нас пакінулі». Усе ахвотныя могуць паглядзець выступ у жывой трансляцыі на сайце тэлеканалу «Белсат».

Разам з Вольскім на сцэну віленскага клуба «Loftas» у суботу выйдуць Снорэ Бергеруд ды Бьёрн Холмслэнд (абодва – гітара), Сіндрэ Скэйе (бубны), бас-гітарыст Алесь-Францішак Мышкевіч. Апроч песень з новага альбому падчас 2-хгадзіннага канцэрту ў Вільні Вольскі зайграе найлепшыя кампазіцыі са сваіх папярэдніх гуртоў і праектаў.

Прафесійную наўпроставую відэатрансляцыю канцэрту зладзіць тэлеканал «Белсат».

Сайт трансляцыі: www.belsat.eu. Пачатак – у суботу, 3 снежня, а 20:45 па менскім часе.

Апошнія квіткі – на сайтах Kvitki.by, Bilietupasaulis.lt, а таксама на ўваходзе перад імпрэзай.
.

katia-ka

Kitoks Pasaulis
Юлллса, дзякуй, прыеду -зірну. Мяне хутчэй цікавіла, як тэхнічна ўсё прайшло ў прамой трансляцыі.

У

Удалённый пользователь 4362

Guest
В лучших традициях сказок с добрым концом в городе появился Дед Мороз на черном Mercedes-Benz, который за песенки, танцы и стишки бесплатно подвозил людей и помогал автовладельцам раскопать свои авто.
Читать полностью: https://news.tut.by/culture/526607.html

Zoryana

Well-known member
Спарринг жителя Минска с ковром попал на видео
Видео, на котором мужчина отрабатывает приемы боевых искусств на ковре, набирает популярность среди пользователей YouTube.
Житель Минска, вынесший ковер во двор, чтобы выбить его, стал отрабатывать на нем элементы боевых искусств: подсечки и броски. Соседка, снявшая это на видео, выложила ролик на YouTube, и за два дня ролик под названием "Когда твой худший враг — это ковер" собрал около 450 тысяч просмотров.
"А что не так? Попросили выбить — он выбил", — шутят пользователи в комментариях к видео.
:)))

Mahima

переименовалась:)
Смотрите, что у меня есть - сапраудная цэйлонская гарбата.

Вложения

• 2017-01-09 22.01.30.jpg
    2017-01-09 22.01.30.jpg
    262.2 KB · Просмотры: 76
  • 2017-01-09 22.01.10.jpg
    2017-01-09 22.01.10.jpg
    311.5 KB · Просмотры: 50
  • 2017-01-09 22.00.53.jpg
    2017-01-09 22.00.53.jpg
    346 KB · Просмотры: 49
  • 2017-01-09 22.00.34.jpg
    2017-01-09 22.00.34.jpg