Igra, складана, так. Як па мне, то ў тваёй знаёмай комплекс непаўнавартасці, а не паўнавартасці. То бок з дакладнасцю да наадварот.
Але мажліва тут як з тым змірэннем. Хто як яго разумее. Хто што ім называе.
Выцягваць хворае дзіця з лапаў хваробы, ставіць яго на ногі - гэта што? Змірэнне ці незмірэнне? Развіваць здаровую руку пры траўмаванні другой - гэта не кампенсацыя?
Калі гаворка ў тэксце пра тое, што наўрад ці можна дасягнуць ідэала і ідэальнасці ў зямным жыцці - то я згодная.
А з тым, што не трэба рушыцца ў бок дасканаласці - не.
Пра 2 палавінкі - мне таксама няблізка. ) Прам інваліды і праўда параненыя вакол.) Чалавек самадастатковы. Проста яму лепей быць не аднаму, а з блізкімі, любімымі людзьмі.
Пераадольваць сваю непаўнавартасць, кампенсаваць слабае моцным - гэта нармальна, па мне. На гэтым і базуецца само жыццё, як такое.тратит ее на преодоление и компенсацию вместо извлечения каких-то уроков.
Але мажліва тут як з тым змірэннем. Хто як яго разумее. Хто што ім называе.
Выцягваць хворае дзіця з лапаў хваробы, ставіць яго на ногі - гэта што? Змірэнне ці незмірэнне? Развіваць здаровую руку пры траўмаванні другой - гэта не кампенсацыя?
Калі гаворка ў тэксце пра тое, што наўрад ці можна дасягнуць ідэала і ідэальнасці ў зямным жыцці - то я згодная.
А з тым, што не трэба рушыцца ў бок дасканаласці - не.
Пра 2 палавінкі - мне таксама няблізка. ) Прам інваліды і праўда параненыя вакол.) Чалавек самадастатковы. Проста яму лепей быць не аднаму, а з блізкімі, любімымі людзьмі.