В телеге скрин и есть с бел мовыу нашего бел мова
В телеге скрин и есть с бел мовыу нашего бел мова
Так жа думаюНе верю я, что они пересчитывать что-то будут. Времени у них было предостаточно, чтобы решить, что делать с результатами, и если опубликовали... То так тому и быть((
тады трэба мяняць сiстэму падлiку на 10-цiбальную. Бо да 100 лiчыць не адолеюць. Ужо вунь cпецыялiсты са збоямi працуюцьПад гэту справу можна і астатнія ліцэі закрыць. Вунь у раёнах як дзеці пішуць, і без гэтых вашых профіляў. Так што усе ў сад, у ваенна-патрыятычныя клубы, і яшчэ больш брсма
Точно работают над пересчетом?тады трэба мяняць сiстэму падлiку на 10-цiбальную. Бо да 100 лiчыць не адолеюць. Ужо вунь cпецыялiсты са збоямi працуюць
А, так таблицы нет в открытрм доступе?Адзінае, што няясна, чаму няма самой перавадной табліцы. Раней гэта была адкрытая даступная інфармацыя. Відаць, яе і не будуць для цэ друкаваць. Меней ведаюць - лепей спяць
А где-то есть статистика по городам и весям? Я думаю, это тайна за семью печатями.Пад гэту справу можна і астатнія ліцэі закрыць. Вунь у раёнах як дзеці пішуць, і без гэтых вашых профіляў. Так што усе ў сад, у ваенна-патрыятычныя клубы, і яшчэ больш брсма
нетА, так таблицы нет в открытрм доступе?
Няма, у тым і рэч. А заўсёды была. Пакажы табліцу, дык надта адкрыта ўсё будзеА, так таблицы нет в открытрм доступе?
Планируется, что в 2023 году централизованный экзамен будут сдавать 54 тыс. человек. Из них около 53 тыс. - одиннадцатиклассники, и чуть больше 1 тыс. сдадут его в порядке экстерната.
Не адпавядае перавод.Добрый день! Есть вот такие таблички у меня, примерно можно посчитать баллы, если знать количество ошибок
верю. Списали.а в такое количество стобальников верите?
Так ў мінулым годзе былоДобрый день! Есть вот такие таблички у меня, примерно можно посчитать баллы, если знать количество ошибок
по вашей таблице у моего сына должен быть результат на 14 баллов большеДобрый день! Есть вот такие таблички у меня, примерно можно посчитать баллы, если знать количество ошибок