но блин 12 дней. Что ж так мало то. Полторы неделиза 12 дзён
но блин 12 дней. Что ж так мало то. Полторы неделиза 12 дзён
меня вообще не было в стране в этот день поэтому поехал мой бывший. Ну может часа полтора-два они вдвоем протусовались и каждый по своим делам ))А, ну т.е. не все родитеели там будут с 12 до 20 общаться с ребенком?
почему нет?І датацый, само сабой, ніякіх.
я не знаю, во сколько у моего отбой, но вчера он мне пытался звонить в 12 ночиВ 22.20 отбой
а он не лагерьМне хутчэй няясна, чаму датацый няма ў Зубронку
Eka, а што?
А мне очень подходит.Глянула: Палітэхнік 21 дзень змена. Выкрэсьліваем.
в прошлом году была 21, в этом 4 по 18 и одна 9.Глянула: Палітэхнік 21 дзень змена. Выкрэсьліваем.
не спрэчкі дзеля і не каб адгаварыць ад лагераў. Але падлеткам паўнавартысны сон важны. Для нервовай сістэмы, сэрца дый увогуле. У наша дзяцінства ў лагерах тупа прымушалі спаць, і вечарам дзверы адкрытыя - не надта патрындзіш да гадзіны ночы, і днём: змагаліся са сном дзеці, як маглі, але абсалютная большасць спала.
Я не заклікаю да гэтага вярнуцца, Божа барані. Але з пункту гледжання сна 12 дзён ужо не так і кепска. ) Такі недасып 12 дзён лепей чым 18. )
А так - ясна, што дзецям веселей недасыпаць, а бавіцца. Дома выспяцца, што ўжо...
в Лидере нет дотаций.Лідар мае такую ж назву " адукацыйна- аздараўленчы цэнтр", як і Зубронак, там ёсьць датацыі? Мой у свой час ездзіў ад школы за 10%, таму інфай не валодаю.
Goldenflow, я только отмечу, что усредненная норма сна подростка 9-10 часов, никак не 8