а мне не пришло. Ну и ладноПисьмо тоже пришло,
а мне не пришло. Ну и ладноПисьмо тоже пришло,
Не ведаеце, калі пачнецца запіс? Кожны дзень манітору сайт, усе пішуць, што будзе запіс у жніўні. Колькі таго жніўня ўжо засталося, а ніякай інфармацыі больш нямаВ этом году запись только в электронном виде и через тест (будут делить на уровни подготовки)
ШЮМ при мехмате БГУ.
В этом году запись только в электронном виде и через тест (будут делить на уровни подготовки)
Не ведаеце, калі пачнецца запіс? Кожны дзень манітору сайт, усе пішуць, што будзе запіс у жніўні. Колькі таго жніўня ўжо засталося, а ніякай інфармацыі больш няма
Не ведаеце, калі пачнецца запіс? Кожны дзень манітору сайт, усе пішуць, што будзе запіс у жніўні. Колькі таго жніўня ўжо засталося, а ніякай інфармацыі больш няма
Karkusha, Тестирование планируется 15го. Так что есть еще время
Яны ж там так сувора напісалі, каб не пісалі, не тэлефанавалі, што я моўчкі сяджу))Даже спрашивала по электронке.
А заняткі ж у іх толькі па выходых? Хацела паглядзець расклад на мінулы год, каб сарыентавацца, а ен неактыўны
если вы прочитаете, а не просто пробежитесь, то будет ясноГэта, напэўна, у 5-х класах такое? І з мінулага года?
Не было ў маіх такога.) Ніякіх уваходных тэстаў і размеркавання па ўзроўнях.
Ай, ну не ведаю. Мне, наадварот, падаецца, што добра калі ўзровень дзяцей у групе прыкладна аднолькавыНіякіх уваходных тэстаў і размеркавання па ўзроўнях.
сайт не единственный источник информации.дзе? Пра эл.форму на сайце бачу, пра тэсты не.
Добрый вечер!
В этом году мы проводим вступительные тесты для всех учащихся. Мы преследуем следующие цели: собрать группы с примерно одинаковым уровнем знаний и наклонностей и дать приоритет более способным учащимся перед "самыми шустрыми". ,,,
Следите за информацией на сайте ШЮМ.
Всего хорошего.
я писала о своем ребенке, если читать про всех я не подписываюсьгэта таксама толькі для вашага дзіцяці? а не ўсіх? дык вы б удакладнілі, што гаворка пра 4-класнікаў.
З вашага поста гэта ніадкуль не вынікае.
имя-как-имя, как вам занятия во дворце молодежи? Кто вел? Как раз сижу рассматриваю список кружков во дворце. На любой вкус на бумаге и как выбирать? )))
А можете поделиться опытом как выбирали. Лично Вы что смотрели и что в этой программе должно было быть?Я в самом дворце выбирала по содержанию программы.