Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Примечание: This feature may not be available in some browsers.
Я на всякий случай напишу - вдруг у кого такая ситуация будет. Малая настолько намучалась с этими гнойниками-перевязками, что обе сережки мы вытащили, и все, без сережек теперь. Вырастет, захочет - проколем заново, а пока будем отрываться на платьишках и бусиках)Мы прокалывали в июле в салоне на Сердича, все нормально, сама просила, не плакала, ушки постоянно промывали, через 1.5 месяца надели золотые серьги, и тут неделю назад на мочке сзади образовался огромный страшный абсцесс (гнойник) - пришлось вскрывать хирургически, теперь ходим на перевязки каждый день, ужас, голова все-таки, крововоток с мозгом один. Вот так бывает. Сережку из больного уха, ясное дело, вынули. Теперь непонятно, что делать со вторым ухом - то ли оставлять одну серьгу, то ли ухо заращивать, так как врач сказал, что у дочки может быть такая особенность организма, и такое может повториться. Вот и походили в сережках((((
Гэта так. розныя. І, верыш, я была пэўная, што гэта толькі мы такія калічныя са сваімі, бо вакол паводле расповедаў знаёмых, ніякіх праблем у дзяўчатак з праколам вушак. Маўляў, пісталет, спецыяльныя завушніцы - панятку няма, каб штосьці там гнаілася ці балела. (у мяне-то ў свой час проста катастрофа з вушамі была, хоць і на золата пракалвалі. Некалькі год мучылася - на пустым месцы гнаіцца пачыналі, а НЕзолата я толькі праз год 10 магла насіць, і тое не долей, чым дзень. Гэта цяпер ужо срэбра, не знімаючы, нашу, і нармальнаУши все же разные, наверное.
Не трэба, а можна. А можна насіць столькі, колькі заўгодна, проста гэты метал паступова страчвае бляск, адпаведна, з цягам часу выглядае ўжо не так прывабна. Гэта са слоў доктара з Багдановіча, калі што.) Я спецыяльна пыталася, бо як адчувала, што нафіг мне іх, завушніцы, мяняць.)))))это временный вариант, до заживления ушей, потом надо другие.
Вось і падумала, што, відаць, не толькі нас першыя медыцынскія завушніцы выратоўваюць.)первые гвоздики какие были? может, к ним вернуться?
Я дочке проколола в сентябре, тоже края дырочек покрасневшие слегка. Она вообще любит всяко-разно повдевать, а после этого носит медицинские какое-то время.
у студзені. А мы ў красавіку 130 тыс. аддалі. І штосьці мне падказвае, што дактары на Багдановіча ні разу не горшыя, чым ў цэнтры Мірнага.)))))две недели назад прокалывали в центре Макса Мирного в салоне Вега. цена 250 тыс.
О! Ну тры выпадкі - гэта ўжо статыстыка. )))) Не знімайце медыцынскіх завушніц, народ! І будзе вам шчасце.К тому же после снятия мед сережек одно ушко не заживало месяцами. Мы и мед сережки опять втягивали, с ними зажило.
А вы думаеце, гэта залежыць ад таго, хто пракалвае?хочется проколоть у Ооочень надежного человека
http://komzdrav-minsk.gov.by/health...-hirurgii-i-medicinskoj-kosmetologii-g-minskaА на Богдановича там салон?
О! Ну тры выпадкі - гэта ўжо статыстыка. )))) Не знімайце медыцынскіх завушніц, народ! І будзе вам шчасце.
А вы думаеце, гэта залежыць ад таго, хто пракалвае?Я вас умаляю.)))) Гэта выключна ад вашых вушак залежыць.) Я маю на ўвазе тое, што яны гнаяцца. Калі крыва - то гэта іншая тэма.) І тое, не ўяўляю, як можна крыва пісталетам пракалоць.) Гэта ж не іголкай.) Проста мочкі, напэўна, такія. Бываюць тонкія, тоўстыя. Нават у аднаго чалавека мочкі могуць быць не ідэнтычныя на 100 %.
http://komzdrav-minsk.gov.by/health...-hirurgii-i-medicinskoj-kosmetologii-g-minska
Гарантыю 100% таго, што вушкі пасля пракола на загнаяцца, дае толькі адсутнасць пракола, як такога.медицинские тоже не гарантия, к сожалению. Мы на другие не меняли, и обрабатывала как положено, и все равно ушки гноились и так и не зажили. Пришлось снять сережки
Можа і так.) Але я чыста тэхнічна не разумею, як пісталетам можна пракалоць роўна ці не роўна.) Паднёс - націснуў. Усё. Але і ладна.)А криво можно чем угодно сделать
Сакурсніцы ў дзяцінстве сяброўкі на дачы іголкай вушы пракалвалі.) Роўна, вушы не гнаіліся.) Сяброўкі яўна спецы былі.от спеца зависит.