имя-как-имя
Well-known member
Беруши нужны.
Нивапрос). Много на каких работах требуется спецодежда и выдаются средства защиты).
Беруши нужны.
“Ляпіс Трубяцкой” заспявае на кіеўскім Майдане. Выступ папулярнага гурта пачнецца а 17.00.
немного про концерт
Ой, думаю, было круче, чем в Вильнюсе). Жду-не дождусь Кьяру.
Вот и я всё заглядываю сюда-не написала ли)Жду-не дождусь Кьяру.
да...в полях оно эмоциональнее навернякаОй, думаю, было круче, чем в Вильнюсе
Вы наверное действительно далековато стояли.Не ведаю, ці мы проста дастаткова далёка стаялі, ці там гэтых традыцыйных піханняў/валянняў не было. Усе перамяшчаліся па зале вельмі акуратна з абавязковым "прабачце/дазвольце".
И мой дословно также сказал)):biggrin:Мой таксама сказаў, што на танцпол болей ні разу.)))
Честно? НИКУДАДык вы хоць куды-небудзь апроч яго патрапілі?
А я не сильно удивлена))))) Рыбак рыбака)))))А ўвогуле прыкольна.) Што мы разам у Кіеве, як аказалася, былі. )
Ну што - апошні ці яшчэ паедзеш?Толькі па адчуваннях, ягоны канцэрт у Кіеве для мяне будзе апошнім.)
Были. Мы подходили-беседовали к 2 группам молодых людей. Они на тот момент 3-й день там были.А были еще белорусы?
о, я сначалп посмотрела, а потом твое впечатление прочитала. Аналогично. Мавзолей, провода, пустота...жуть.В целом, как-то жутко, от пейзажа...
и здесь аналогичноБо як па мне, адчуванне, што проста ўлада ізмором, што называецца, бярэ. Рана ці позна людзям давядзецца вяртацца на працоўныя месцы, вучобу і г.д. Хаця вось студэнты, прыкладам, дамагліся, што іх забаронена за ўдзел у Майдане неяк караць. Яўна ці спакваля.
Хаця з іншага боку падчас памеранчавай рэвалюцыі дамагліся ж пратэстоўцы свайго...
не ведаю... У мяне асабіста ўжо веры ні ва што няма.((((