@ermilka, я ж і пытаю, які б адказ вас задаволіў? Давайце патэарэзуем.
Я напісала тут інфу, якая да мяне дайшла. Тут так робяць усе. Проста мая вас зачапіла. І ясна, чаму. Таму вам і патрабуюцца аргументы для насцярожанасці) Адказ ʼштосьці з сэрцамʼ вас бы пераканаў? Ці следам будзе: ну дык ад сэрца многія паміраюць.
Там яўна прышчэпка штосьці справакавала. Таму напісаць прычынай знойдзецца што. Каб укалолі і ўпаў замертва, можа б яшчэ і можна было дамагчыся, каб афіцыйна прызналі вакцыну прычынай, і тое не факт. А калі праз дзень два і на гэтым фоне тромб, сэрца, яшчэ якая трасца.... Медыцына - такая рэч, што там ніхто ніколі нічога дакладна не ведае. Гэта не матэматыка. Таму і застаецца толькі здагадвацца і прычынна-выніковыя сувязі выводзіць самому. І я вам ужо адказвала: лягчэй вам лічыць, што гэта аварыя? Ок. Я ж не супраць! Але мне не лягчэй, разумееце? Бо я дакладна ведаю, што гэта не так. І дакладна ведаю, што 2 чалавекі на роўным месцы пайшлі з жыцця праз пару дзён пасля прышчэпкі. І гэта ведаюць іх сваякі. А што ім напісалі прычынай смерці - для мяне другаснае ўжо. Чаму? Таму што чытай вышэй.
Таму я нават не ведаю, аб чым распытваць. Апроч таго, што не маю ніякага жадання гэта рабіць.
А баяцца трэба, так. Не толькі ковіда, а і так званых мер ад яго. Бо месцамі невядома, што страшней і горш. А то вас паслухаць, дык толькі чысты капрыз нежадання несвядомых аддаляе нас ад перамогі над ковідам. Не так проста ўсё, на жаль.