Goldenflow
Well-known member
а тот который 3 недели назад грозился поджечь автозаправку мстил за что?За дорогой бензин?Причина ясна - отомстил за увольнение
а тот который 3 недели назад грозился поджечь автозаправку мстил за что?За дорогой бензин?Причина ясна - отомстил за увольнение
причина - пьянство. И общая недоразвитость.Причина ясна - отомстил за увольнение.
бредПричина ясна - отомстил за увольнение.
не знаю, я не психопатолог ни разу. Но грозится - одно, приводить угрозы в исполнение - другое. Степень ответственности разная.а тот который 3 недели назад грозился поджечь автозаправку мстил за что?За дорогой бензин?
А кто утверждал, что упомянутый субъект адекватен?адекват детей трогать не будет
и не говоритеА кто утверждал, что упомянутый субъект адекватен?
по поводу первого - полностью согласна. Про "общую недоразвитость" - не могу утверждать столь категорично.причина - пьянство. И общая недоразвитость.
Причина ясна - отомстил за увольнение.
причина - пьянство
так все же?по поводу первого - полностью согласна.
У нашыя садкі кожны ідыёт можа бесперашкодна прайсці. Брамы адчынены, аховы няма... гэта ж сацыяльна арыентаваная дзяржава, з дзецьмі нічога не павінна здарыцца, навошта нейкія меры бяспекі?колькi год таму праз вокны дзетак спецназ выносiу?
Предполагалось: следуя логике пьющего,соответственно, неадекватного типа - он таким образом мстил за нанесенное ему оскорбление - незаслуженное (а какое же оно еще может быть, с его т.з.) увольнение.так все же?
На дзяржаўным узроўні можна вырашыць гэтую праблему. Але ж у нас ахоўваюць толькі адну асобу. А пра бяспеку дзяцей хай у бацькоў галава баліць, больш яны нікому не патрэбныя.я не ведаю, як увогуле магчыма зрабiць кантроль у садках
хаця б ахова на уходзе..няцьвярозага ужо б не пусцили...я не ведаю, як увогуле магчыма зрабiць кантроль у садках
У нас жа міліцыі, што смецця пасля свята гораду... адзін чорт нічога не робяць, даць ў кожны садок па два экзэмпляры, каб патрулявалі.хаця б ахова на уходзе..няцьвярозага ужо б ня пусцили...
зачыніць и пакінуць адзіны..у нашым садку так и зрабілі..і паперку павесілі:у сувязи з небяспечнасцю уваход праз цэнтральныя дзьверы..и ніякіх праблем няма..усе роўна ходзяць...а вароты адны у садку ўвогуле..нас частка садкоу мае па 4-6 уваходау
Офф: замест org на канцы паспрабуй eu. Так спасылка працуе.название сайта зведочками