Не могу уже несколько дней дозвониться. Уточнил ли кто-нибудь, по всем ли направлениям курсы работают с 8 класса либо это только касается физ-мат?
З восьмага класа адкрываюцца групы толькі на фізіка-матэматычны накірунак.
Келдыш,
Вступительные экзамены, конечно да, по профилю. А, если пока четко не определен профиль, то учить на подготовительных курсах одни предметы, а после понять, что все же другой( у своего сына я, к сожалению, не исключаю этого) обидно. Поэтому я спрашиваю о преподаваемых на курсах предметах. Если перечень есть на оф. сайте, буду признательна за ссылку.
http://www.lyceum.by/platnie-uslugi/kursi-vechernii-litsei.html
Пералік прадметаў у групах супадае з наборам уступных іспытаў, якія давядзецца здаваць.
На сайте увидела инфо, что берут с 8 класса. И еще такой момент, постоянно висит объявление о наборе учителей на вечерние курсы, то есть там текучка кадров, как я понимаю.
На курсах працуе крыху менш за 100 настаўнікаў. На 95% скад калектыву не змяняецца, але мы заўседы ў пошуку, таму што:
1) на курсах працуе сістэма рэйтынгаў, і калі настаўнік некалькі год запар паказвае нізкія вынікі мы з ім развітваемся.
2) штогод мы адкрываем новыя групы і пашыраемся.
3) прыблізна палова настаўніцкага калектыву жанчыны, якія калі-некалі сыходзяць у дэкрэт і на гэты перыяд ім трэба знайсці замену.
Так што не хвалюйцеся, звычайныя працоўныя моманты.
На курсах вечерних вообще преподаете учителя обычных школ или сотрудники самого лицея?
На філалагічным і грамадзначым накірунку працуюць выключна настаўнікі Ліцэя БДУ. На фм, хм, хб шмат груп, таму мы таксама запрашаем настаўнікаў універсітэта, іншых ліцэяў, гімназій і школ. Шмат хто з іх працуе на падрыхтоўчых курсах ужо больш за дзесяць год, так што іх таксама можна лічыць настаўнікамі Ліцэя БДУ.
Последнее редактирование: