А покажете кота?Всем привет!
Насколько критично не глистогонить кота перед комплексной прививкой?
Привет!А покажете кота?
Боже...бедолажка.Смотрите какое чудо у нас во дворе под машинами прячется.
это вы хорошо сходили. мы за осмотр отдали 50рУ майго Аранжыка дрэнны аналіз крыві (амаль няма эрытрацытаў) і дзве пухліны ў печані... Пакуль спрабуем палепшыць кроў. У суботу зноў на аналіз...
Наконт цэн -- я заплаціла за агляд, аналіз крыві, узі і дзве ін'екцыі 50 рублёў. Было напісана 58, але зрабілі зніжку. За лекі і корм аддала яшчэ 89 рублёў.
Так, я ведаю, што ў Менску я б нашмат больш заплацілаэто вы хорошо сходили. мы за осмотр отдали 50р
@Оранж, з пачынам вас. Я калі ўпершыню калола ў карак, паўдня пад уражаннем была.Першы раз у жыцці зрабіла кату ўкол. Аранжык, такое пачуццё, нічога не адчуў, а я ледзь не знепрытомнела...
Мне далі адразу шпрыцы з набранымі ў іх лекамі. Таму я нават не ведаю, якія яны@Оранж, з пачынам вас. Я калі ўпершыню калола ў карак, паўдня пад уражаннем была.
потым калола шыншылу, а калі ўвесну выходзіла ката і калола яго "і ў хвост і ў грыву" то ўжо не ўражвалася. адзін раз у нерв у лапцы, мусіць, патрапіла, ён пачаў накульгваць (даволі хутка прайшло), вось там так, я аж заплакала, але вет у вайберы і гугл мяне супакоілі, што пройдзе.
шпрыцы, дарэчы, калі яшчэ давядзецца калоць, пытайце імпартныя. розніца велізарная.