Неделю-две мешайте корм с тем, что кошка любит есть (консерва-овсянка-фарш). Постепенно котенок привыкнет ко вкусу корма. И потом переводите полностью на корм. Со всеми работает. С особо упорными всё же дольше периуд перевода. С сухим сбалансированным кормом лучше и проще хозяину и кошке. Корм лучше сразу выбирать хороший соответствующий возрастной группе премиум или суперпремиум класса из зоомагазина.Как приучить кошку (котенка) есть сухой корм??? Какая то она неправильная, корм не ест, воду не пьет
Дык вы зусім маладая катамама, але шмадзетная якая!)Посмотреть вложение 1174782
Сёння роўна 5 гадоў, як у мяне з'явіўся першы коцік -- мой Аранжык. Фота зроблена 15.08.2018. На ім Аранжыку месяц і пяць дзён.
Тады я нават не думала, што гэта толькі пачатак і ў выніку коцікаў у мяне будзе чацвёра
Так, за тры гады (жнівень 2018 -- кастрычнік 2021) -- чацвёра коцікаў. Праз год (1 верасня 2019) пасля Аранжыка -- Карамелька (я падумала, што яму аднаму сумна), праз год (3 верасня 2020) пасля Карамелькі -- Мілка (сама прыйшла пад дзверы кватэры), праз год (кастрычнік 2021) пасля Мілкі -- Бася (шкада стала хатнюю котку, якую выкінулі на вуліцу, забрала, каб знайсці ёй дом).Дык вы зусім маладая катамама, але шмадзетная якая!)
мои ели бош, хилс, счас едят монж, ничего плохого ни про один корм не скажу, корм и корм. Монж в гарлфилде беру 10 кг 180-200 рподскажите, пожалуйста хороший корм
Примите сочувствие моеАранжык сышоў на вясёлку
Дзякуй!Примите сочувствие мое