лучшие гимназии Минска! делимся мнениями!

Tinker, она в отдалении, в район Комаровка-Богдановича немного не вписывается. Хотя, возможно, это тоже вариант для Кира 2728, но, если честно, никогда не слышала о ней хвалебных отзывов. Я бы все-таки из школ 64-ю выбрала, но мое мнение, конечно, субъективное -- я там сама училась и мне сложно смириться и осознать, что школа уже не та.

vera2007

New member
Наташка, в 19 был очень сильный физ-мат уклон..но, как я понимаю, сейчас уже, как и везде, позиции сданы...

DSoul

Начинающая Ведунья
рассматриваю варианты школы возле работы (Комаровка)
а 65 школу? или она уже гимназия? я сама последние пару лет там училась... Иностранный сильный там ( с исключениями, конечно), а остальные предметы как везде. К примеру, наш историк продавал цептер на уроках и занимался хиромантией с нами, русский язык и лит-ра вела старушка такая никакая, мы ничего не читали с ней...Химица сразу сказала, что новеньких не любит она и выше 4 не поставит....вот так и училась..в спецшколе..

polliana

New member
Tinker, а я этот район прекрасно знаю -- живу там. Понятно, что тамошние гимназии по уровню куда выше тамошних же школ, но вопрос был именно по школам. Так вот, если бы мне пришлось выбирать между школами, я бы предпочла 64-ю.
В 64-ю идти нельзя. Сами бежим оттуда. Из класса ушло уже более половины. Хотите верьте хотите нет. Если только в начальную школу под конкретного учителя. И все. Может что-то измениться к лучшему, но мы уже больше ждать не можем.

Patricia

Well-known member
бред какой-то. 8-ая гимназия набирает классы с французским только, а они пишут про английский и китайский

katia-ka

Kitoks Pasaulis
Patricia, ага. І 24-ку напісалі як гімназію-каледж, а пра ўстанову, якая мяне цікавіла больш за ўсё(ГК мастацтваў) і ўвогуле забыліся.

k_ja_ra

Well-known member
і балы там не адпавядаюць рэчаіснасці. :)))

карацей армянскае радыё нагадала...:)))

тучечка

New member
Там есть телефон редакции,надо позвонить :)
Если найдёт вдохновение,то в понедельник выражу общее "фе" или "фу":)

k_ja_ra

Well-known member
Patricia, ага, а цяпер высвятляецца, што ўсё ж бал, пра які ў тым ліку я напісала, што ён, маўляў, не адпавядае рэальнасці, там правільна пазначаны...

Чорт, шкадую ўжо...Хаця так, астатняя інфа ўсё адно не адрозніваецца дакладнасцю... Але і мая цяпер, выходзіць, такая ж... млін...

Patricia

Well-known member
Кьяра, в 8-ой по-любому французский. и, кстати, проходной 47 (приказ о зачислении на сайте гимназии)

k_ja_ra

Well-known member
Ды ладна, сама вінаватая...не трэба было пра 6-ю пісаць, бо сумнявалася ж...што і там у апошні момант не знізілі, ціханька, без шуму...

Як жа млосна ад гэтай сістэмы...усур'ёз раглядаю варыянты пошука проста школы праз 2 гады старэйшай, ажно ванітуе ад думкі, што давядзецца ў падобным удзельнічаць...(((

k_ja_ra

Well-known member
lada, ведаеце, у чым Вашая памылка? Прынамсі са свайго досведу чытання Вашых паведамленняў пішу...Кожны раз Вы растаўляеце СВАЕ акцэнты, прыпісваючы пры гэтым іх суразмоўцы...

Я не супраць зніжэння бала.

Я супраць змяненняў правілаў гульні падчас гульні. Я супраць таго, што бал зніжаецца тайна, інфармацыі пра гэта НІДЗЕ няма. Нават настаўнікі гімназій пра тое не ведаюць. Я супраць таго, што ягонае зніжэнне скіраванае збольшага менавіта на сваіх дзяцей, бо чужыя з такімі баламі ўжо панеслі докі па іншых школах...Я супраць таго, што свае бацькі (як гучала на форуме і не раз) ведаюць загадзя тэксты дыктовак. Я супраць таго, што бал зніжаецца праз 2 тыдні пасля апошняга дыктанта, а не агучваецца на заўтра..Я супраць 90% выдатнікаў у 4-х класах пачатковых школ пры гімназіях, якія яшчэ ў 3-м былі толькі харашыстымі, а ў 5-м класе іхныя дзясяткі пераўтвараюцца ў лепшым выпадку ў 7-8, а то і ў 5-6. А папрасіць іх са школы з гэтымі 5-6 ўжо нельга, бо базавая адукацыя ў нас абвязковая, маўляў. Толькі не ясна чаму яна менавіта ў гімназіі пры гэтым павінна атрымлівацца. А тыя НЕ свае дзеці, якія не выдатнікі і без тэкстаў дыктовак на руках, болей не маюць шанца вучыцца на іхных месцах...

Спадзяюся, я ўцямна выказваюся...

п.с. і так, на ўсялякі выпадак...каб не быць абвінавачанай у тым, што проста заўдрошчу "сваім". Мая вучыцца ў пачатковай школе пры гімназіі.

Але ўдзедьнічаць у падобнай уступнай кампаніі, па шчырасці, няма аніякага жадання...Хаця не выключаю, безумоўна, што такі давядзецца...З прычыны адсутнасці іншага выйсця і іншых вартых разгляду варыянтаў...(

Последнее редактирование:
Сверху