у Айчыне ж на апошняй старонцы ёсць храналагічная табліца. Мне яна вельмі падабаецца тым, што ідзе параўнанне з падзеямі ў сусветнай гісторыі.И вот знаете чего мне во всех книгах не хватает? Наглядности, временной линейки. Я очень плохо воспринимаю цифры (в том числе и годы) на слух. А вот если нарисовать на "движке" о каком именно периоде идет речь - это для меня более информативно.
Трапіла і я сёння на выставу. Асабліва нічога не планавала купляць. Так, прыкупіла пару тоненькіх кніжачак у Рэчы - "дудочка і кувшінчік", "Хаврошечка" - любімыя кніжкі з майго дзяцінства, убачыла іх і зразумела, што мне трэба)) Пару кніг на бел. мове ўзяла, сапраўды не дарагія, а нам на канікулы чытаць як раз няма чаго. Як раз патрапіла на аўтограф-сесію Бутэвіча - набыла і падпісала кнігу "Як Данік у Радзівілаўскае метро трапіў" Паглядзела на Алісу на бел.мове - часалася рука набыць, але ж вырашыла, што пакуль чытаць няма каму - пашкадавала 30 руб)))
паглядзела на чаргу да Алексіевіч, вось зараз пішу і думаю, а можа і мне трэба было набыць кнігу і падпісаць, бо апошні час у мяне збіраецца калекцыя кніг з подпісамі бел.аўтараў