угу.Папярэдні досвед і падобнае.)
Хаця неаб'ектыўнасьць усяго гэтага прызнаю.
так.чыста па-сямейнаму?
Последнее редактирование:
угу.Папярэдні досвед і падобнае.)
так.чыста па-сямейнаму?
Дарма ты. Ты выдатны суразмоўца.
имя-как-имя, не мне табе, думаю, расказваць, якім чынам большае лексічны запас.)
Не прыбядняйся.)
имя-как-имя,Дык пойдзем у панядзелак на мову ці каву...
:friends:не шакуючы шаноўнае спадарства сваёй вытанчанай трасянкай.
Вячорка - палітык? О як. Не ведала.ня веру ў палітыкаў БНФ новай фармацыі
Я б табе раіла пару відэа адтуль глянуць. Выключна дзеля пазбаўлення комплексаў.не шакуючы шаноўнае спадарства сваёй вытанчанай трасянкай
Я б табе раіла пару відэа адтуль глянуць. Выключна дзеля пазбаўлення комплексаў.)))
...
:haha:ў раз'юшанным стане, калі я адстойваю
Гэта так не пасля 1994-1995 гг раптам сталася?А потым ўсе раптам садзьмулася неяк... ня памятую ўжо і як...
На жаль, здарылася другое, значыць...Гэта пратэст пэўны, супраціў, шлях праз адмаўленне ці штосьці падобнае да таго. Ну...як доказ ад супрацьлеглага ў мат-цы. Дапускаю, што не самы лепшы, правільны і прыемны, але таксама шлях. Які мае права на існаванне, імхо. А радыкалізм і адмаўленне рана ці позна знікае. Ці знікае сам шлях.
Такі да. Ён быў лідарам партыі БНФ.Вячорка - палітык? О як. Не ведала.
будзе апошні занятак. Пасьля -вакацыіДык пойдзем у панядзелак на мову ці каву...
і мы хацім))) Яўкі, паролі!(с)Прапаную патрасяніць разам дзесьці з сярэдзіны чэрвеня па сярэдзіну жніўня
гэта ж якіх?? Калі з першага занятка, так яно ўжо малаінфарматыўна. Зараз там ўсё зусім па-іншаму.Я б табе раіла пару відэа адтуль глянуць. Выключна дзеля пазбаўлення комплексаў.
Цяпер.гэта ж якіх?? Калі з першага занятка, так яно ўжо малаінфарматыўна. Зараз там ўсё зусім па-іншаму.
Лепей глянуць гэта відэа з "Мовы ці кавы")))