Гэта цалкам сабе ажыццявіма (гэта я сама прыдумалаі такі паехаць у Вену
Так, лепей у Будапешт-вось дзе прыгажосць)Так што да Браціславы, можа, і ўвогуле не даедзем
Гэта цалкам сабе ажыццявіма (гэта я сама прыдумалаі такі паехаць у Вену
Так, лепей у Будапешт-вось дзе прыгажосць)Так што да Браціславы, можа, і ўвогуле не даедзем
У Будапешце былі, сапраўды прыгожа. Але неяк асабіста мне адной паездкі ў Венгрыю хапіла. А ў Славакію я яшчэ хачу.Так, лепей у Будапешт-вось дзе прыгажосць)
Мне Баварыя найбольш спадабалася невялікімі гарадкамі і вёсачкамі, прыродай. Мюнхен пасля ўсяго гэтага глядзеўся неяк сумна...а там нейкія 20 км і вы ў Баварыі Далей Мюнхен,
Па мне дык гэта проста розныя прыгажосці і кожная па-свойму. Я не параўноўваю, а ў кожнай сваё бачу і мне абедзве патрэбныМне Баварыя найбольш спадабалася невялікімі гарадкамі і вёсачкамі, прыродай. Мюнхен пасля ўсяго гэтага глядзеўся неяк сумна...
Каб можна было не працаваць, я б усё жыццё вучылася і ездзіла машынай там-сям, так. ) Толькі без праходжання нашай мяжы. :girl_werewolf:Вандраваць клёва, так? Каб так было магчыма-не працаваць, а толькі вандраваць-я б была радая
Мы Прывалку туды и назад без праблем прайшлі. У пятніцу. Туды - за гадзіну, назад - хвілін 15-20, напэўна...Толькі без праходжання нашай мяжы.
Ну, у адпачынак штогод хочацца, а там ужо як атрымаеццаа вы штогод ці амаль штогод у такія паездкі выбіраецеся?
Гэтую інфармацыю варта глядзець загадзя. Каб ведаць, ці ёсць сэнс увогуле на тую платную выязджаць. Да платных звычайна ёсць бясплатная альтэрнатыва, але гэта не магістраль. Навігатар пра платныя дарогі ведае, і на ўездзе на іх значкі стаяць.Дык вось, як загадзя ведаць, дзе платныя, а дзе бясплатныя? Ці ўсе дарогі Е... платныя, ці ва ўсіх краінах, і цана пытання, калі можна. Хаця б парадак. Каб разумець.
Ёсць больш і менш дарагія краіны для вандровак. Мы гэтым разам, напрыклад, спыняліся толькі ў апартаментах - нядорага, больш зручна за гатэль і можна пры жаданні самастойна харчавацца. А колькі вы плацілі за жыллё ў Прыбалтыцы?Вандраваць здорава, так. Толькі не танна, шчыра кажучы.
Я пазнаходзіла вельмі недарагія варыянты.А колькі вы плацілі за жыллё ў Прыбалтыцы?
Дзе глядзець? У інтэрнеце яна ёсць?Гэтую інфармацыю варта глядзець загадзя. Каб ведаць, ці ёсць сэнс увогуле на тую платную выязджаць.
Ну ў цябе фантазііБольш за ўсё я баюся наступнага: едзеш сабе едзеш, нічога не падазраеш, а потым цябе спыняюць і высветляецца, што дарога была платная, і з цябе штраф.
Выдатна. Мы ў Славакіі плацілі 37 і 40 еўра ў суткі за кватэры каля 70 квадратаў, у Польшчы - 36 (пад Варшавай) і 48 у самой Варшаве. Усе варыянты былі вельмі класныя і з паркоўкамі.За Палангу, прыкладам, увогуле 50 еўра ў суткі плацілі. 130 каштавалі 2 ночы ў Сігулдзе. Ну і астатнія не даражэй за 60.
Ух ты. Гэта проста выдатна! Выходзіць, там танней за Прыбалтыку? Я на букінгу амаль самыя танныя варыянты глядзела/выбірала. У мяне запыты мінімальныя: спальныя месцы і выгоды ў нумары (апартаментах, дакладней, у нумары мы сваім складам не праходзім, нам два нумары тады браць трэба, а гэта ўжо дорага)Мы ў Славакіі плацілі 37 і 40 еўра ў суткі за кватэры каля 70 квадратаў, у Польшчы - 36 (пад Варшавай) і 48 у самой Варшаве.
А што гэта за пераход? Я тут тундра зусім. ) На Славакію ж праз Брэст трэба ехаць, правільна? Прывалка хіба там?Мы Прывалку туды и назад без праблем прайшлі.
гэта літоўскі, праз Гародню-Друскенікі. Ехалі па літоўскай візе, таму так.А што гэта за пераход? Я тут тундра зусім. )
Зацягваея яшчэ рэчаў з гэтай паездкі да канца не разабраўшы, ужо ў наступную вандроўку збіраюся.
У нас з гэтым проста. Сума, што бралі, мінус тое, што засталося, плюс еўравыя плацяжы з карткі. Вось і ўсе разлікі.)Я таксама яшчэ не ўсё разабрала, і нават яшчэ не ведаю, колькі агулам мы выдаткавалі за падарожжа.
Угу.) Я ўжо і маршруцік прыкінула.Зацягвае
Калі ты з машынай і не прывязаны да цэнтра/транспартных прыпынкаў/чыгункі, то верагоднасьць знайсьці прывабныя варыянты па невялікім кошце ўзрастае ў разыВыходзіць, там танней за Прыбалтыку?
Вось што мульт жыватворчы робіцьЯ ўжо і маршруцік прыкінула.
Дык менавіта.) Гадавая ж віза.) Трэба карыстаць момант.) Ужо адным гемарам (візамі) меней.Вось што мульт жыватворчы робіць
Не, я чэкі аналізую. Каб можна было сказаць, колькі выдаткавалі на паліва, а колькі - на рэстарацыіУ нас з гэтым проста. Сума, што бралі, мінус тое, што засталося, плюс еўравыя плацяжы з карткі. Вось і ўсе разлікі.)
І мы неяк так. Акрамя пераезду з дому ў першы пункт маршруту і назад. Звычайна неяк праз Варшаву ездзім, там спыняемся на першую ноч.а вы якія звычайна пераезды плануеце? Я гэтым разам не болей за 300+- км у дзень планавала.