Як к.ф.н. падтрымлiваю))))))))))))Ой мамачка мая! Прасцей вывучыць, як змяняецца кожнае слова, чым тыя правілы зразумець
Як к.ф.н. падтрымлiваю))))))))))))Ой мамачка мая! Прасцей вывучыць, як змяняецца кожнае слова, чым тыя правілы зразумець
У гэтым сэнсе найлепшы варыянт - паштовая скрыня на gmail. З ёй праблем не ўзнікае чамусьці.Такі там праблемы з рэгістрацыяй...
А я не шэптам, я гучна скажу: УСЕ ЖЫХАРЫ ЗЯМЛІ ГАВОРАЦЬ НА МОВЕ! Кожны на сваёйВішанька, шэптам, калбасіць проста.
І такая ёсць.паштовая скрыня на gmail
Я тут пісала ўчора...Выдаліла потым, бо не важна. Але я па тыпу запамінаю. Тата (прачытаў, запомніў, як гучыць, адчуў - усё. Усе падобныя будуць так сама). Потым суддзя, потым рука (руцЭ), кветачка (кветачцЫ) і г.д.Прасцей вывучыць, як змяняецца кожнае слова,
Вишенка, але яшчэ ж існуе варыянт: "А некоторая их часть говорит именно на мове"УСЕ ЖЫХАРЫ ЗЯМЛІ ГАВОРАЦЬ НА МОВЕ!
Дзякую) Спачатку паспрабую на свою другі "банцік" рэгістрацію атрымаць, можа атымаецца, а калі "не", буду прасіцца:meeting:У мяне мэйл ру таксама адмовіліся прызнаць. Тут бай задаволіў...))) Такі там праблемы з рэгістрацыяй...
Кьяра, тут усё правільна напісана. Вы націск не так ставіце. ТкАчы - чалавек, які ткаў.адмысловых паясоў слуцкіх ткачых
(Дарэчы, хтосьці ведае, што гэта за слова такое - "спрасаваў"? Я - не, гугл - таксама.)[/QUOTE
Прас = утюг (руск. мова)
у прыёрбанку таксамаДзе-то яшчэ ў нейкіх банкаматах бачыла.
ў нейкіх банкаматах бачыла.
Ага..... А Вы, мажліва, маеце рацыю. Тады выбачаюся...ТкАчы - чалавек, які ткаў
А хто сказаў, што ў нас усё лагічна?Я ж напісала - калі ёсць у банкамаце, лагічна, што не толькі ў ім А і на сайце, і ў афіцыйных паперах.
Мы можам дапамагчы?я працую над тым,
мяне не каробiць, але калi з боку гэта гучыць непрыгожа i каго-то крыудзiць - згодна такiя выразы не ужываць.1) загадзя прабачаюся, але, калі можна, хаця б паміж сабою давайце не ўжываць выразаў: пісаць на мове, казаць на мове, перайсці на мову. Я бы прапанавала варыянт "па-беларуску" . Ну неяк не па-людску гучыць, а? Не мая праўда?
Ты нас зараз зусiм зашугаеш) Мяне, ва усякiм выпадку)) Я добра разумею, што раблю памылкi, асаблiва калi пiшу з работы, калi няма часу разважаць аб правiльным ужываннi слоу. А зараз буду хвалявацца, што не тое пiшу)) Буду баяцца у тэму заходзiць!А наогул, я ўжо давала спасылкі на тыповыя памылкі, цікава, праўда. Хочаце, магу паўтарыць?