Очень жаль.Я тоже присоединилась к тому вопросу и не получивших ответ уже двое.И,конечно,же вся сложность и начинается тогда,когда надо ответить на такой вопрос.Полномочия вполне были до тех пор,пока вопроса не сформировалось,он возник именно из-за предъявленных "полномочий",вытек логически.Просто "не трогайте это,не смейте" мне лично отдает теми же неприкасаемыми оттенками,которые существуют сейчас и которые мы не любим и ругаем.Я не збіраюся даваць на яго адказ. Паўнамоцтваў такіх не маю.
Че-та не то,Алёна,жаль,можно было бы поговорить без лозунгов и поз.Важная тема,имхо.
Так и я согласная збольшага з Панчанкам згодная.
Мала сказаць: ненавiджу,
Мала сказаць: прызнаю,
Бiцца за праўду -- i выжыць,
Нiбы салдат у баю.
Дрэннаму -- не пакарыцца,
Добрае -- не празяваць.
А что касается этого:
так это да,проза жизни.Тем паче выделенные строки важныНехта i подлы, i хiжы
Клятву паўторыць тваю:
З ворагам бiцца -- i выжыць,
Нiбы салдат у баю. (с)
Зря ты так.Не понимаю источника и смысла этой желчи.Ну как знаешь.А па-сапраўднаму свабодным не смею перашкаджаць.
За свае думкі і прапановы, па-мойму, ужо прабачылася.
Ды не,мне здаецца,ты сумленная і асуджаеш штрафы і кветкі на клумбах,а іншыя выключна паняцці падмяняюць і ў шэрэнгі неразумных збіраюцца,падхопліваючы падманныя сцягі.Табе свабодная краіна да сэрца,а іншыя,некаторыя,выключна ж у Паўночнаю Карэю імкнуцца.У мяне такая карцінка склалася ад тваіх постаў,прабач.Я не свабодная такім чынам? Я ўся ў шорах?
Последнее редактирование: