Велька, хочаш да самаго будавання фразы дабарацца? Сэнс?Ясно-то ясно, но при этом совершенно бессмысленно
Так, ты фармулюеш дакладней, і?
Велька, хочаш да самаго будавання фразы дабарацца? Сэнс?Ясно-то ясно, но при этом совершенно бессмысленно
Свое. Не чужое.даваць мажлівасць спрабаваць, а не адразу забараняць на старце ці на старце ж прымушаць.
Прикольно.Сэнс?
У якім месцы, калі можна?В процитированном запросе прямая просьба обсудить личность.
и мне хорошоТак, ты фармулюеш дакладней, і?
І я пра сваё.Свое. Не чужое.
а может сюда?
Если и это не понимаете, могу перевести: не обсуждать на форуме личность погибшей. Потому что для тех, кто ее не знал, это бессмысленно, а для тех, кто знал - мучительно. А уж делиться своими страхами и переживаниями вам никто не запрещал.
Вот так и рождаются легенды и мифы...прямая просьба обсудить личность. Не "кому что болит", а событие.
Незарегистрированный, можна я зло і бессумленна скарыстаюся вашай мажлівай сімпатыяй і папрашу вас апошнюю карцінку замяніць на тую, што была вышэй "выпусціце мяне". У гэтай "выпусціце мяне, я узбагоілся" столькі гумару.)
І тэксту бы крыху паменей ...ну я б толькі цытату і першы радок за ёй пакінула. А, і самы апошні, так, абавязкова. А? Клск?
Паверце, вы не пашкадуеце.) Гэта рэцэпт, калі хочаце.) І так, я падобны карыстала сама.) І не пашкадавала.)
Слушай,ну ведь не нарочно.В данном случае.Мне кажется,люди уже сами поверили в то,что пишут.Может быть,это такой эффект-не говорить о самом событии,но говорить о чем-то около и тем самым снимать свой стресс,но как бы оставаясь "в домике",то есть не прямо о том,что тоже волнует.А?Бывает такое,интересно,в психологии?Старый трюк.
Подмена тезиса.
І я думаю, што як мінімум, не заўжды гэта знарок. Чэл так пачуў, ці няўважліва прачытаў і прыпісаў табе. Галоўнае, самому у час спыніцца.) І не пачаць адказваць на тое і за тое, чаго ты не гаварыў.)ну ведь не нарочно.
по мне похож на суриката. Может кто еще из семейства куньих.а што гэта за звер?
О,этот мем не эксклюзив)))дзевы, і дзе вы гэтых збагойных бераце? )
дарэчы. а што гэта за звер? Не моцная ў біялогіі.)
гэта проста хіт сезона.)узбагойся?
я отстала от жизни))) только здесь впервые увидела это узбагойся.гэта проста хіт сезона.)