Я ўжо два тыдні спрабую запісацца і па тэлефоне, і праз сайт. Па тэлефоне з мужам па разу празваніліся, і яму, і мне адказ- сабой сістэмы, тэлефануйце пазней. Астатнія разы нават да аператара не даходзілі. Праз сайт альбо адразу памылка, альбо піша, што няправільнае спалучэнне адрэсы і пароля. Але я ведаю, што правільна, бо пры рэгістрацыі на сайце запісала сабе ўсе ў ворд. Але адзін раз нават вырашыла напісаць, што забылася пароль, абяцалі прыслаць спасылку на мэйл. Ні-чо-га! Ні ў самой пошце, ні ў спаме.
7 сакавіка ўпершыню ў жыцці прабілася на запіс у амбасаду. Але і там з прыгодамі. Злавіла 4 даты з патрэбных пяці ( на старэйшую дачку не злавіла), да таго ж дзіцячыя пашпарты цяпер на замене ( я ж думала, што зараз памяняю ім і зраблю спакойна ўсім візы, як летась, хто ж ведаў, што тут ТАКОЕ). Я і не ведала, што ў амбасаду трэба адразу запаўняць анкету, думала, як у візавым цэнтры. Ды і не чакала, што спаймаю, ніколі са мною гэтага не здаралася. То запоўніла дзіцячыя анкеты са старымі пашпартамі, баюся, каб не паслалі нас з імі. Да таго ж пашпарты ў той дзень пакінула на працы, запаўняла па копіях і памяці, таму тую візу, што зараз заканчваецца, запісала, а папярэднюю няма. Нешта сутаражна браніраваннем на букінгу, пакуль запаўняла анкеты. Жах, карацей, са страхам чакаю пахода ў амбасаду. Ну і са старэйшай дачкой пытанне ўвогуле адкрытае. Нам 5 траўня ехаць, а ў яе нават запісу нікуды няма.
Мы летась так лёгка атрымалі візы ў палякаў, што я нават падумаць не магла пра ўзнікненне такіх праблем. Ведала б, пачала ўсё раней. А так думала, што 22 сакавіка заканчваюцца візы, якраз паспеем зрабіць новыя.
Ну і тое, што ў візавы цэнтр, каб заплаціць нямала грошай зверху, трэба будзе так прабівацца- дык і ўвогуле ніколі б не падумала