Watch and wait
Well-known member
Parole, если честно,я не готова сама вылавливать запись в посольство,поэтому мне не принципиально +50$ на нашу семью,ну,и заполнить бумажку с первого раза и правильно -не мой конек). Так что я и на ВЦ согласна.
Так? )И в Литве так вроде. Вообще у них у всех одинаковая визовая анкета, разве нет?
натарыус усё сам зробіць. Ён усё сам ведае, і ніякія бланкі яму не трэба. Прыйдзеце з мужам, скажаце: нам згода на выезд дзіцяці да 18 год - усё. Потым толькі вычытайце ўсё уважліва. Каб памылак у імёнах, нумарах пашпартаў і падобнага не было.И еще, нашла у них бланк Согласия на выезд ребенка, пойду к нотариусу. Читала, что делают такое согласие до 18 лет. де это указывать?
на анлайнеры ў шапцы тэмы пра візавы цэнтр можна было спампавацьНе могу найти и скачать согласие на обработку данных.. или его только в ВЦ дают?
яны ж просяць толькі даведку з працы, з банка не трэба. ці ў Вас з працы даведкі няма?Выписка с интернет банкинга, я так понимаю, не прокатит? Нужно с банка платную справку брать?
дастаткова. Праз коску ўводзіце ўсіх у адно полеВ бронировании букинга достаточно имен всех подающихся
на анлайнеры ў шапцы тэмы пра візавы цэнтр можна было спампаваць
яны ж просяць толькі даведку з працы, з банка не трэба. ці ў Вас з працы даведкі няма?
вось тут бланк згоды на апрацоўку дадзеных, знайшла