Через Гугл-переводчик переведите сами, там только основное, не сложноЯ нічога раней нікуды не паракладала...
Разарышся толькі на адных перакладах...( здурэць можна(
Через Гугл-переводчик переведите сами, там только основное, не сложноЯ нічога раней нікуды не паракладала...
Разарышся толькі на адных перакладах...( здурэць можна(
вы сур’ёзна? Пераклад гуглам? І такі бред яны прымаюць??Через Гугл-переводчик переведите сами, там только основное, не сложно
А як гэта выглядае?На переводах разоряться не надо) Сами переведете гугл переводчиком. Мы сами переводили
Можа ў вас узор які застаўся? Прозвішча, назву канторы, лічбы замазаць - можа пакажаце, клск, як гэта выглядае?Муж делал скан документа, переводил гуглом и распечатывал перевод.
Там переводить только справку с работы и о зарплате. Делов то
И свое свидетельсво ИП переводил.
я просила многократную визу, мне надо было подтвердить свою визовую историю, потому что немцы часто смотрят именно на наличие виз, выданных их посольством, поэтому я сделала копии. И у меня их приняли. Паспорт весь не давала, не все там хотела, чтобы было видно )))) только те визы копировала, которые хотела показать.А што, аж з 14 года візы глядзяць? І прам расследаванні праводзяць? Ого...Там жа толькі за апошнія 3 гады ў разлік бяруцца нібыта.
@Аксинья, а вы копію старога пашпарта цалкам прыкладвалі ці як можна пра візы 10-гадовай даўніны гаварыць?
У нас апошнія візы ў 2019 скончыліся. Я пра іх ужо і не ўзгадваю...
ну не совсем бред, я загоняла в гугл, потом сама правила, что не нравилось. Но гугл в принципе на английский довольно сносно переводит, понять можно в любом случаевы сур’ёзна? Пераклад гуглам? І такі бред яны прымаюць??
То бок узяць уручную набраць увесь надрукаваны на даведках з працы, вучобы, правах, доках на машыну тэкст, загнвць у гугл і раздрукаваць? Так хтосьці рабіў??
Гучыць сюррэалістычна, калі шчыра...
За пару выходных можна справіцца, вядома ж, але паверыць не магу, што ім сапраўды такая лухта насамрэч трэба...
Пячаткі розныя зноў жа, табліцы ...
А можна паглядзець дзе-небудзь, як такі гугл-пераклад выглядае? Я нават не ўяўляю(
Все у мужа в компе было, он не сохранил к сожалению.Можа ў вас узор які застаўся? Прозвішча, назву канторы, лічбы замазаць - можа пакажаце, клск, як гэта выглядае?
Вы смеяцеся? )))))спросите на работе, может там сразу справку на английском сделают
на сколько вы просили изначально?я просила многократную визу, мне надо было подтвердить свою визовую историю, потому что немцы часто смотрят именно на наличие виз, выданных их посольством, поэтому я сделала копии. И у меня их приняли. Паспорт весь не давала, не все там хотела, чтобы было видно )))) только те визы копировала, которые хотела показать
я, помню, на английскю визу переводила все доки, в том числе на недвижимость, на машину и тп и тд. вот где был экспириенс. как вспомню. так до сих пор вздрогну ))))). так что не удивляйтесь сильно. и не такое бываетвы сур’ёзна? Пераклад гуглам? І такі бред яны прымаюць??
То бок узяць уручную набраць увесь надрукаваны на даведках з працы, вучобы, правах, доках на машыну тэкст, загнвць у гугл і раздрукаваць? Так хтосьці рабіў??
Гучыць сюррэалістычна, калі шчыра...
За пару выходных можна справіцца, вядома ж, але паверыць не магу, што ім сапраўды такая лухта насамрэч трэба...
Пячаткі розныя зноў жа, табліцы ...
А можна паглядзець дзе-небудзь, як такі гугл-пераклад выглядае? Я нават не ўяўляю(
на 3 года и просила изначально. С подругой, которая давала приглашение, решали, сколько указывать в приглашении срок, на который она приглашает, выбирали между 3 и 5 годами. Решили не наглеть. Но думаю, если бы написали 5, возможно дали бы и 5. Но и 3 тоже прекрасно мне.на сколько вы просили изначально?