Kavita, ужо безадносна манікюра. Для мяне ліст на эл.пошту - від афіцыйнай перапіскі. І пішу я яго за компам.
Вайбер - гаварылка, і ў маім выпадку тыцканне адным пальцам ў кнопачкі (прытым не абʼёмныя, што складаней для набора) шырынёй 3 мм, з выпраўленнем самім тэлефонам на тое, што яму больш падабаецца, на пастаяннае націсканне па факце не туды і пад. Я пакуль напішу што, усіх чарцей згадаю. І ўжо тое, што несмяротна, рэдка праўлю - выбешвае тыцканне гэта. Гэта я да таго, што для мяне эл.ліст і вайбер проста на розных полюсах. Не тое, каб гэта апраўдвала памылкі і тым не менш.
А настаўнікаў неяк прам шкада стала. Ладна так ніхто ў выніку і не растлумачыў, што не так з будаваннем фраз, дык яшчэ і прабелы не па фэншую....якія мы вытанчаныя эстэты, даруйце, аж млосна...
А нічога, што мае равеснікі +- з компам маглі не перасякацца ўвогуле? Я і дыплом рукамі пісала, напрыклад. А калі сустрэлася з компам, мне ніхто ніякіх правілаў прабелаў не тлумачыў. Пісала, як разумела, і прабелы ставіла, як лепей, на мой погляд, выглядала. Я, зрэшты, і цяпер ніякіх правілаў не ведаю. Па сутнасці ўпершыню чую, што яны існуюць.
Неяк прасцей трэба быць месцамі, ну..па мне.