И? Не написано, что разные работы. А про 11 написано русским по белому.Есть там и за 9 класс. Попробую вставить изображение Посмотреть вложение 1169895
Там толькі абазначана, што і базавы і павышаны ўзровень здаюць экзамен па такім-та зборніку.Есть там и за 9 класс. Попробую вставить изображение Посмотреть вложение 1169895
Гаворка пра 9 клас, і пра вось прам зараз. Ну і ў мінулым годзе яшчэ, бо тое ж самае. А не пра 2, 5, 7 і г.д. год таму.прошлый год 11, до этого был 9 класс и тоже повышенный
Именно одна работа.Написано, что работа по математике в 9 классе на базовом и повышенном уровне.
Что-то я сама запуталась. И, похоже, не только я.
Не работа. А згадваецца і базавы і павышаны ўзровень. Бо яны сапраўды ёсць. А заданняў (работ) розных для іх няма. Яны аднолькавыя.Написано, что работа по математике в 9 классе на базовом и повышенном уровне.
Что-то я сама запуталась. И, похоже, не только я.
Была розная колькасць гадзін, так. У школах і гімназіях. Потым іх (з паралелі колі) зраўнялі.І да. Мой выпускнік вучыўся ў гімназіі і неяк міма мяне прайшло: у школьнікаў і гімназістаў 9 класаў розныя колькасьць гадзін матэматыкі была? ( да тых часоў, калі экзамены адмянілі ў 5 клас).
Калі да, то вось гэта і тлумачыць словы пра базавы і павышаны ўзровень і розныя па ўзроўню заданьні ў адным і тым жа зборніку тых часоў. Базавы быў для школьнікаў, павышаны - для гімназістаў. Што цалкам лагічна, калі ў іх была розная колькасьць гадзін.
Если не ошибаюсь, то 5 и 3І да. Мой выпускнік вучыўся ў гімназіі і неяк міма мяне прайшло: у школьнікаў і гімназістаў 9 класаў розныя колькасьць гадзін матэматыкі была? ( да тых часоў, калі экзамены адмянілі ў 5 клас).
Калі да, то вось гэта і тлумачыць словы пра базавы і павышаны ўзровень і розныя па ўзроўню заданьні ў адным і тым жа зборніку тых часоў. Базавы быў для школьнікаў, павышаны - для гімназістаў. Што цалкам лагічна, калі ў іх была розная колькасьць гадзін.
5 і 4.Если не ошибаюсь, то 5 и 3
Иностранный же и в гимназии был 3 в старшей школе в непрофильном5 і 3 - замежная мова.
Мы пра сярэднюю.Иностранный же и в гимназии был 3 в старшей школе в непрофильном
Просто вспомнилось)))Мы пра сярэднюю.