цвет клеток тоже важен?а нечего крутить ж..ой в клетчатых штанах не того цвета
цвет клеток тоже важен?а нечего крутить ж..ой в клетчатых штанах не того цвета
Як звычайна, забыліся прадумаць крок-адказ на пытанне " а то што")охренеть....пасодют потом? Или непришедших пасодют?
божжеж мой! а это уже што???вірусную хню пра украінцаў, якія прадаюць парфюм
какой апрфюм? не тот ли, кеоторый нюхнул, а он яд? мне чет младшая рассказывала, я думала детские страшилкиУ нас тэрміновы! Агульны! Бацькоўскі сход. З фотафіксацыяй і подпісамі тых, хто прыйшоў. І з міліцыяй.
А з раніцы прыслалі ў чат гэтую вірусную хню пра украінцаў, якія прадаюць парфюм.
І ўсё скідваецца па патрабаванні кіруючай асобы. Быццам бы дырэктарка ў адпачынку вось гэтая нейкая кіруючая асоба кіруе ва ўзмоцненым рэжыме
ну блин для уважающего члена солидной организации важно всецвет клеток тоже важен?
какой апрфюм? не тот ли, кеоторый нюхнул, а он яд? мне чет младшая рассказывала, я думала детские страшилки
і павука ў шклянцы@Karkusha, приходите на собрание в клетчатых штанах, внесите оживление
Мы ўжо два з паловай гады працягваем утрымлівацца ад гэтых мерапрыемстваў)@Karkusha, приходите на собрание в клетчатых штанах, внесите оживление
Ну вось у нас па наказе адміністрацыі прыслалі ў бацькоўскі і дзіцячы чаты.Мне вчера сердобольные переслали
Так это ж ложная информация. МУС уже дало комментарий по этому поводу.Ну вось у нас па наказе адміністрацыі прыслалі ў бацькоўскі і дзіцячы чаты.
Ну тут ёсць малююсенькая акалічнасць у выглядзе артыкула 130, які пра распальванне варожасці па нацыянальнай прыкмеце.мне это напоминает страшилку про привику от ковида, что привитые сдохнут через 1,5 года, а те наглецы, что не сдохнут, откинуться точно в течение 3 лет![]()
У коллеги друг сказал, что ему переслали это жена и мать. ЗНАЧИТ НЕ ФЕЙК!какой апрфюм? не тот ли, кеоторый нюхнул, а он яд? мне чет младшая рассказывала, я думала детские страшилки
это пздц. администрация! в чат!Ну вось у нас па наказе адміністрацыі прыслалі ў бацькоўскі і дзіцячы чаты.
Яны ж не разумеюць, што дзеці (9 клас, на хвіліначку) далёка не такія тупакі, якэто пздц. администрация! в чат!
слог изложения подходит для администрации - и это показатель по многим параметрам.