Школьная беседка - 14

Лапа

Well-known member
У нас тэрміновы! Агульны! Бацькоўскі сход. З фотафіксацыяй і подпісамі тых, хто прыйшоў. І з міліцыяй.
А з раніцы прыслалі ў чат гэтую вірусную хню пра украінцаў, якія прадаюць парфюм.
І ўсё скідваецца па патрабаванні кіруючай асобы. Быццам бы дырэктарка ў адпачынку вось гэтая нейкая кіруючая асоба кіруе ва ўзмоцненым рэжыме
какой апрфюм? не тот ли, кеоторый нюхнул, а он яд? мне чет младшая рассказывала, я думала детские страшилки

m@linka

мой смысл жизни...

Вложения

• CDDE0E86-C5A3-4748-B74E-75E2599FAA6C.jpeg
    CDDE0E86-C5A3-4748-B74E-75E2599FAA6C.jpeg
    193.1 KB · Просмотры: 31

Лапа

Well-known member
мне это напоминает страшилку про привику от ковида, что привитые сдохнут через 1,5 года, а те наглецы, что не сдохнут, откинуться точно в течение 3 лет:)

Karkusha

Well-known member
мне это напоминает страшилку про привику от ковида, что привитые сдохнут через 1,5 года, а те наглецы, что не сдохнут, откинуться точно в течение 3 лет:)
Ну тут ёсць малююсенькая акалічнасць у выглядзе артыкула 130, які пра распальванне варожасці па нацыянальнай прыкмеце.
Справа ў тым, што версіі гэтага паведамлення бываюць розныя- дзе двое сутак даюць на тое, каб адкінуцца, дзе дзве гадзіны, але абавязкова з удзелам страшных людзей з Украіны.
Ну і ў нашым выпадку ўсё адбывалася ў нейкай незнаёмай мне краіне Белоруссіі

Mahima

переименовалась:)
какой апрфюм? не тот ли, кеоторый нюхнул, а он яд? мне чет младшая рассказывала, я думала детские страшилки
У коллеги друг сказал, что ему переслали это жена и мать. ЗНАЧИТ НЕ ФЕЙК!🤣🤣

BabuschkinHaus

Well-known member
Ну вось у нас па наказе адміністрацыі прыслалі ў бацькоўскі і дзіцячы чаты.
это пздц. администрация! в чат!
слог изложения подходит для администрации - и это показатель по многим параметрам.

BabuschkinHaus

Well-known member
кстати. в этом фееричном бреду про чвк ссылаются на отмененную статью административного). сама не проверяла, муж рассказал.
что ее (указанную в бреде) заменили на другую в 20 или 21г.
администрация. прастигоспади.

Karkusha

Well-known member
это пздц. администрация! в чат!
слог изложения подходит для администрации - и это показатель по многим параметрам.
Яны ж не разумеюць, што дзеці (9 клас, на хвіліначку) далёка не такія тупакі, як яны ім падаецца. І потым вы хочаце мець нейкі аўтарытэт і вучыць, прасцігоспадзі, нейкай бяспецы ў інтэрнэце?
Гэта як жанчына ў ляпёрдзе і з дэкальтамі з двух бакоў прыходзіла распінаць іх за знешні выгляд

Последнее редактирование:

Karkusha

Well-known member
Але мушу адзначыць, што настаўнікі ў сваей большасці, значна больш адэкватныя за адміністрацыю.
Таму і перасылаюць гэтае лайно скрынамі, каб было бачна, што гэта яны не ад сябе, а па прымусу.

Марфа Васильевна

зимофобка-летофилка
про парфюм похоже на адаптированную под взрослую аудиторию страшилку про красную руку.
а феномен пересылания всякого бреда был где-то хорошо описан: людям нравится чувствовать себя причастными тайне. и шлют про изнасилование у коммерческого ларька ("новость" с налётом девяностых) и про овчарок, которых завтра усыпят, а они ж хорошие и дрессированные. нет чтоб загуглить...

Tanyshkas

Well-known member
точно! про парфюм прям смешно - можно подумать его прям массово покупали каждый день через обяъвки на куфаре и нюхали взалеб)) - ну те ладно не будем покупать) теперь

Сверху