вылет через неделю 2+1 (12д/11н) 1050 ойро, перелет, трансфер, апартаменты и все, что прилагается к этому комплексу)
1050 - гэта цана за апартаменты, правільна ж?
Колькі пералёт абыходзіцца вам? Рэгулярным рэйсам ці чартарам? І калі чартарам, то як? Звяртаецеся ў якую-небудзь кампанію, каб паспрабаваць купіць лішнія на чартары месцы? Апошняе рэальна ўвогуле?
Трансфер апартаменты прапануюць ці самі шукаеце? Дзе і як, раскажыце, клск?
лучше подписываться на рассылки лоукостов и под купленные билеты подбирать жилье.
як падпісацца на гэтыя рассылкі?
Мы аб'ездзілі машынай усё, што можна машынай аб'ездзіць (на мой погляд, само сабой. ехаць машынай у Харватыю ці Францыю з Іспаніяй - для нас ужо вар'яцтва), думаю паспрабаваць такі на будучыню тэму лаўкостаў.
тем более, что мы не любители тюленьего отдыха, нам побродить-попутешествовать по окрестностям надо.
самастойны адпачынак не выключае "цюленевага" варыянта, па мне. Роўна, як куплены "тур пад ключ" не выключае "пахадзіць-павандраваць". Розніца зусім у іншым насамрэч. Прычым з плюсамі атрымліваеш і мора мінусаў. Тут ужо проста каму што болей падабаецца.
=============
рекомендую спортивные полотенца. Места занимают минимум, сворачиваются в маленький рулончик на резинке, легкие. Сохнут прямо на глазах и не забиваются песком. Я заказывала в штатах, у нас видела в Вайкики возле касс,
про спортивные полотенца дополню, что они есть в польских декатлонах всегда в отделе, где продают купальники,
такие полотенца из микрофибры есть в Спортмастере. Мы тоже их на отдых берём.
дзяўчаты, можна якую спасылку ці фота гэтых ручнікоў?
Ну і заадно ўжо. Пра крэм.) Недзе ў гэтым раздзеле чытала, што хвалілі нейкі беларускі крэм ад сонца. Яшчэ падумала запомніць, але такі не змагла.) Можа хто нагадае, што за крэм, якой фірмы?