Karkusha, паглядзела я на яго. Чым ён вам спадабаўся??
Karkusha, і там белым па чорным напісана пра папярэднюю аплату! Калі наводзіш курсор на пытальнічак каля кошту нумара.
Спадабаўся коштам, умовамі- нас двое дарослых і трое дзяцей, і тым, што нам у пятніцу трэба быць у Яблуніцы. Здаецца, усё. Не магу сказаць, што гэты варыянт мне падаецца такім ужо добрым.
Але. Я браніравала адразу катэдж палітра. Але хацелася ж сэканоміць, таму завяла на мэйл дачцы акаўнт, і браніравала з яго па сваёй спасылцы, каб быў зварот 10%.
Але паехала ў адпачынак да бацькоў, пошту яе не правярала, яна таксама. Муж учора дома сеў раздрукоўваць браніраванні, бо заўтра з ім сустракаемся. Ііііі. Высветлілася, што наша браніраванне адменена, бо пісалі і прасілі падцвердзіць наша прыбыццё. У сувязі з непадцверджаннем браніраванне адмянілі(
Сэканомілі(
Муж мне ўчора пазваніў з паведамленнем, што калі я заўтра за вечар нічога не забранірую, то мы нікуды не едзем.
Таму і Бруклін. Бо першапачаткова хацелася троху іншага.
Пра перадаплату зразумела. Але незразумела, што перавод хочуць на фізічную асобу.
Але муж стэлефанаваўся з імі, дзякуй, Коралін, здаецца, згадзіліся без перадаплаты