Людзі, вы так пішаце пра нейкія іншыя лагеры.... Можна падумаць, у нас ёсць лагеры з нармальнымі бытавымі ўмовамі, апроч Зубронка.
В борке душ был на блок, на 2 комнаты по 4 человнка каждая. С одной стороны коридора в блоке туалет и раковина, с другой душ.А ёсьць у нас лагер, дзе свой душ у маленькіх доміках на 6-9 чалавек?
Душ на тэрыторыі - для мяне гэта не нармальныя бытавыя ўмовы. Нават калі ён чысты.
Разумею, што патрэбы ва ўсіх розныя.
Дарэчы, да пакоя ў Купалінцы на фота прэтэнзій няма.) Італьянскія шпалеры не патрабуюцца. Але душ і тулет мае быць хаця б на паверсе. І не адзін.
А мне в 8 это было очень важно, туалет буквально выедал глаза, и вообще я боялась туда ходить(( Плакала и просилась домой.Я в школьные годы в лагере жила в дощатом домике на 12 человек. Туалет - дырка на улице, душ по расписанию. И мне в 15 лет было совершено это неважно.
в новом лагере Дружба
я тоже ездила в лагерь, где были домики, одна палат на девочек на 15 человек, такая же на мальчиков, посередине мелкая комнатушка для вожатого. туалет - дырки на окраинах лагеря с соответствующим запахом. Душ в отдельном здании. Умывальники в ряд на улице, штук по 10 с каждой стороны.Я в школьные годы в лагере жила в дощатом домике на 12 человек. Туалет - дырка на улице, душ по расписанию. И мне в 15 лет было совершено это неважно.
никаких, естественно, родительских дней
я уже и предлагать не буду ) пусть сама.Я да таго, што асцярожней прапаноўвайце, бо можаце апынуцца ў выніку і без тусы і без умоў.)