тут тоже непонятно (слово навеяло))). вроде ж мы победили эту заразу. а послушаешь ЦИК - так и сложная эпидемиологическая будет и в августе...психоз
После посещения паспортиста (для замены паспорта) эта мысль не даёт мне покоя.А так званае ІТ хай бы ў іншым месцы развівалі.
вось так.После посещения паспортиста (для замены паспорта) эта мысль не даёт мне покоя.
У вас товарищество?А ў нас яшчэ пашпартыст працуе адзін раз на тыдзень у будні дзень і толькі 2 гадзіны 15.00-17.00.
так. Пагаварывалі, што таварыствы (і наша ў тым ліку) маюць пераводзіць у разлікова-касавыя цэнтры. Прынамсі перадаваць туды вось гэтыя функцыі што да пашпартаў, прапісак і падобнага. Але час ідзе і ніхто не пераводзіць. Ну і плюс за гэта таварыству таксама трэба плаціць, як я зразумела. І вось аплачваць 2 гадзіны уласнай пашпартыстцы, відаць, выгадней, чым плаціць РКЦ ці як там яны называюцца. Але так, вельмі нязручна для жыхароў. У мінулым годзе, як дачцэ мяняла, зусім засада была - яна ў адпачынку была 1.5 месяцы. І сядзі, выходзіць, чакай. Таксама глупства, калі падумаць.У вас товарищество?
менавіта. А тут пільнуй, лаві, падстройвася пад чыйсьці там адпачынак і ражым працы.У жэсовских домов паспортисты работают чуть ли не круглосуточно.
у нас еще что-то не учтено?)Mahima, учет и контроль
ДА!!!идиотизм...
Этот психоз уже не просто утомил, а дико бесит.