Так. У тым ліку ў 100 балах)Дети плотно сидят на репетиторах и курсах.
але ж гэта школа рыхтуе і веды дае...Так. У тым ліку ў 100 балах)
Ну Вы просто написали, что результаты такие же у вашей гимназии, и что это "обычные". А тут уже "не знаете".Я, если честно, не особо знаю. Надо спросить. Но чья это заслуга? Дети плотно сидят на репетиторах и курсах.
А вы гарантируете, что ваши победители готовятся исключительно в школе 100 баллов?Ну Вы просто написали, что результаты такие же у вашей гимназии, и что это "обычные". А тут уже "не знаете".
Думаеце, у якой-небудзь школе/гімназіі дабаўляюць?)А вы гарантируете, что ваши победители готовятся исключительно в школе 100 баллов?
У меня другие сведения. Вполне себе занимаются и на стороне. Но школа хорошая, не спорю. Отдала бы несомненно, если бы могли позволить.Но вообще речь не о школе изначально была, а о том, как готовиться к ЦТ в РЦ 100 баллов.Думаеце, у якой-небудзь школе/гімназіі дабаўляюць?)
У тым і рэч, што іх там у 100б і рыхтуюць ужо. Туды па гэта і ідуць. Атэстат і ў бясплатнай школе можна пачакаць
Вучацца ў 100б і ўсё адно + збоку?. Вполне себе занимаются и на стороне
да -))), и даже указала, кто готовит.А вы гарантируете, что ваши победители готовятся исключительно в школе 100 баллов?
Не упускаем второго педагога, его вклад не меньше. Его сын на респе взял 2 диплом. Правда заслуги пошли гимназии, где он учится -)).Зборы каманды горада - зусім іншая тэма. Не пра гэта гаворка, калі пра заняткі ’збоку’ кажуць. І збораў усё адно мала. Як мінімум, да горада вучня мае хтосьці давесці. Па большасці прадметаў, прынамсі. Па фіз-ры, напэўна, не трэба, не ведаю. Талентаў, якія ’проста ідуць і пішуць’ на 1 месца на горадзе, мяркую 0.01%.
Я перакананая, што вучачыся ў 100б і рыхтуючыся ў Багамолава, ’збоку’ ўжо не спатрэбіцца. Нават каб хацеў, наўрад ці іншыя варыянты знойдзеш.
калі яшчэ і 2 настаўнікі - зусім выдатна. Можна пазайздросціць) І - Іваноў? Я не сільна ў тэме, калі шчыра. Першы настаўнік проста на форуме ўвесь час на слыхуНе упускаем второго педагога, ее вклад не меньше. Его сын на респе взял 2 диплом. Правда заслуги пошли гимназии, где он учится -)).
калі ёсць у каго, то можна і збоку... вось толькі знайсці тое збоку патрэбна..Зборы каманды горада - зусім іншая тэма. Не пра гэта гаворка, калі пра заняткі ’збоку’ кажуць. І збораў усё адно мала. Як мінімум, да горада вучня мае хтосьці давесці. Па большасці прадметаў, прынамсі. Па фіз-ры, напэўна, не трэба, не ведаю. Талентаў, якія ’проста ідуць і пішуць’ на 1 месца на горадзе, мяркую 0.01%.
Я перакананая, што вучачыся ў 100б і рыхтуючыся ў Багамолава, ’збоку’ ўжо не спатрэбіцца. Нават каб хацеў, наўрад ці іншыя варыянты знойдзеш.
ну можа і яшчэ хтосьці ёсць, але не ў такіх памерах...Проста звычайна ’убок’ якраз у 100 б і ідуць. А каб з 100 б ішлі ўбок - гэта ўжо нонсенс нейкі. Але можа я проста чагосьці не ведаю...