имя-как-имя
Well-known member
Солнцева, спасибо. Жду-не дождусь концерта в Вильнюсе.
Я говорю:"И мы под Севером".
Я говорю:"И мы под Севером".
Не растерялась, короче)))
Вот тут периодически всплывают: http://vk.com/edzemuvilnuСлушайте, девочки, локти кусаю, что билета у меня нету на концерт в Вильнюсе. Если кто узнает про один билетик лишний где-нить - маякуйте. Хочу.
Меня В контакте тоже нет, но там группа открытая, читаю. Вот сегодня минимум 4 билета предлагали разные люди, и на сектор, и на танцпол. Чтоб связаться с ними через личку или в группе написать, надо регистрироваться, наверное. И там же проскальзывало, что на Онлайнере билеты предлагают. Туда тоже не хожу. Может в Литве еще есть в продаже?имя-как-имя, у меня нет контакта.. я вообще как-то с соц. сетями не очень. Если вдруг ты заметишь - подскажи плиз.
Раздрукаваць і на лядоўню. Лепшы дэматыватар).жах які!))
Мама,видимо,борщи хорошо варит)а там такооое...
Ето жальНу и визу, если ее нет, теперь только на общих основаниях, 60 евро ( белорусам) и весь пакет документов.
Даже так?)подзвігі
Так ты не едешь?я думку пра паездку кінула.
меньшеПастаяць 12, а то і болей гадзін на мяжы цябе не пужаюць ні разу?
Igra, менавіта. Калі ў імя-як-імя будзе настрой, яна можа табе шмат цікавага падпабязней расказаць.)
Ад сябе. Каб купіць квіток, спачатку трэ было зарэгістравацца на сайце літ. амбасады для атрымання візы. Пасля некалькі дзён абсалютна бессэнсоўных спробаў не тое што ўвесці дадзеныя для рэгістрацыі, а проста зайсці на сайт, я думку пра паездку кінула. Народ сядзеў гадзінамі, не ўстаючы, каб гэтую рэгістрацыю надыбаць.)
А ўвогуле - гэта першая серыя.
Другая - купіць квіткі на цягнік. Народ з начы стаяў. Квіткі даставаліся пару першым чалавекам у касе.
Ну гэта у двух словах і са слоў.)))
п.с. пра паехаць машынай тваё ўсміхнула.) Пастаяць 12, а то і болей гадзін на мяжы цябе не пужаюць ні разу?А потым столькі ж назад?
Карацей, калі пачынаецца гістэрыка, асабіста для мяне паездка страчвае прывабнасць і сэнс.
Хаця і шкада, так.(
Квіткі на цягнік лягчэй купіць праз сайт.
.Квіткі на аўтобус таксама можна было купіць
Тыя, хто любіць сваю машынку, едуць на ёй да мяжы, а там пераходзяць мяжу пешшу і едуць ці на таксоўцы, ці ловяць папутку.
Ай, Ляписы и Вильня перевешивают). Да и суайчыньнікаўП.П.С. А вось нешта мне апошнім часам ня вельмі хочацца ехаць на канцэрты, дзе зашмат нашых суайчыньнікаў з бясплатнымі візамі.![]()