Goldenflow
Well-known member
научите меня как решать такие задачи
ААA+AAB+ABC=2015
спасибо
ААA+AAB+ABC=2015
спасибо
научите меня как решать такие задачи
ААA+AAB+ABC=2015
спасибо
Ой... Я думала, гэта своеасаблівы рэбус, дзе замест літар трэба падставіць лічбы.
Звычайна слупком толькі гэта бывае запісана.
І тады рашаецца проста метадам разваг і падбору.
На форуме іначай і не напішаш.)я так коряво написала
лікі, пачынаючы ад 10 і да 99 запісваюцца 2-ма лічбамі. Адпаведна, для запісу лікаў 1-99 спатрэбіцца 9+90*2=189 лічбаў.какой будет 185 цифра?
Збольшага - гэта простыя лагічныя развагі. Любыя кніжкі з серыі "займальная матэматыка" ці штосьці падобнае гэтаму вучаць.и где такому научиться можно вообще?
Пэўна ж развіваецца.) Задачкамі на логіку і развіваецца. А імі поўныя розныя "займальныя матэматыкі".наверное это развивается))
про квантик не знаюВы ўжо згадвалі яго, і калі не памыляюся, нават не аднойчы. Я памятаю і ў курсе.)
Мяне "кванцікі" зацікавілі.) Думала, можа, гэта які даступны часопіс для дзяцей/падлеткаў, які выпісаў, і гора не ведаеш.) Мае часопісы любяць.) Пад гэту справу і задачы б пайшлі.
Я, при первичной прокачке дитенка, использовал вот этуи где такому научиться можно вообще? книжки может кто порекомендует?
ну да с нулями как-то странно.Я не припомню, чтобы целое число начиналось с нулей...
Вот мой ребенок так же ответил. Учитель исправила на 002610. Не знаю, что и думать...я бы ответила - 100210
ни разу не встречала за 4 года ни одного примера, где дети складывали хотя бы 001 + 002.00 то просто не считаются
да мы в жизни встречаемся с этим в нумерации номеров гостиницы к примеру.есть правило что первые 0 не считаются
по логике учитель должна была предупредить как делать такие задания. Вот так знянацку - неправильно.Вот мой ребенок так же ответил. Учитель исправила на 002610. Не знаю, что и думать...
Можно подробнее о таком правиле? Это что-то новенькое в математике?есть правило что первые 0 не считаются